Creatorul de modă Cemil İpekçi a declarat, pentru o emisiune de televiziune, că, în ultimul timp, i-a plăcut cel mai mult rochia de mireasă a actriței Hazal Kaya și că nu trebuie să fie criticată pe rețelele de socializare pentru că ținuta este fără pietre strălucitoare.

„De la buchetul de mireasă, până la accesoriul de pe cap, parcă ar fi o mireasă-prințesă a familiei regale.„

Și a mai spus:

„Să-l văd pe băiat… E și el actor, nu? …Pentru fata asta frumoasă… Mie îmi place foarte mult fata asta încă de când a apărut pe ecran. Mi se pare precum un înger, o prințesă. O privesc ca pe fata mea…„

Moderatoarea emisiunii l-a întrebat:

„Adică n-ați fi dat fata dacă era a dumneavoastră?„

Creatorul a răspuns:

„Nu că nu i-aș fi dat-o. Să dea Dumnezeu să fie bun și să o facă fericită.„

 

https://www.instagram.com/p/BtsvF8nnmq4/

Hazal Kaya spunea despre relația cu Ali Atay:

“Suntem cuplul ideal, avem mica noastră lume în care putem să evadăm, avem încredere mare unul în celălalt, suntem puternici împreună”

Cei doi au trecut și prin momente foarte dificile, dar acestea care le-au consolidat relația. Ali Atay a fost cel care a susținut-o moral pe Hazal Kaya în perioada în care mama ei a fost diagnosticată cu cancer și apoi s-a vindecat.

“Ali este supereroul meu si sunt recunoscătoare pentru fiecare zi petrecută alături de el”, a mărturisit actrița.

HazakKayaAliAtay.gif

Hazal Kaya a devenit cunoscută telespectatorilor din România prin rolurile din „Feriha” si „Iubire ascunsă”, productii difuzate la Kanal D, iar acum poate fi urmărită, pe același post, în serialul „POVESTEA NOASTRĂ„.


Ali Atay este actor, muzician, regizor, scenarist, absolvent al Facultății de Teatru.

S-a născut la 20 aprilie 1976 în Rize.

A jucat în 13 filme și 18 seriale.

Între 2011-2013 a jucat în serialul „Leyla ile Mecnun„ (personajele numindu-se la fel ca în povestea de dragoste populară de origine arabă, posibil preislamică, Majnûn și Laylâ.

A fost căsătorit în perioada 2008-2013 cu Ebru Cansız, dar destinul a vrut ca el să-și găsească o LEYLA reală. Și ea se numește Leyla Hazal Kaya.

Vorba cântecului (HOLOGRAF) „Orice Romeo are Julieta lui…

Că tot intrăm în săptămâna îndrăgostiților!