Miercuri, 13 februarie

Publicat de

Kuzgun: Este o metodă vânătorească foarte cunoscută…

Se prinde o pană de piciorul păsării dresate

și ea îi aduce vânătorului prada la care,

în mod normal, vânătorul nu poate ajunge.

Adică, prada se crede vânător.

Dila: Ceea ce numim „cazi pradă mergând la vânătoare„.

Kuzgun: Dacă omul țintește spre o înălțime la care nu poate ajunge…

Dila: Nu. Nu mă împac cu înălțimile.

Kuzgun: Ca un ghinion, omului nu-i place exact locul în care se află.

Dila: Cine ești tu?

Noul serial, KUZGUN, miercuri seara, la STAR.

PS. S-a tot vehiculat că va fi marți. Poate de aceea serialul cu Petekkaya s-a dus miercuri. I-a mai spus și Ranini să fie miercuri că vineri se uită la Mireasa din Istanbul! Cum mai toată lumea credea că KUZGUN va fi marți, probabil și producătorii DUO MAGNIFIC au crezut la fel și au zis STOP. Iar KUZGUN vine miercuri. Ranini spunea că va urmări VURGUN cu Petekkaya, dar, după primul episod, azi a scris pe Twitter că „Primul episod nu mi-a plăcut deloc nici ca poveste, nici ca regie. Nu știu de ce au ales să povestească așa. Văd și săptămâna viitoare.„

bandicam 2019-02-07 17-13-42-286.jpg

Pentru ca mai târziu să scrie:

„Este așa cum am spus. Mișcare corectă.„

Dar a spus despre KUZGUN!

Conversam cu o prietenă a blogului și îi spuneam că Ranini zicea să fie miercuri, apoi m-am corectat spunând că despre serialul lui Petekkaya a spus să fie miercuri. Dar uite că am avut dreptate. Mi-era teamă că am început să încurc informațiile.

bandicam 2019-02-07 17-12-10-427.jpg

 

https://viatacuaromadecafea.com/2019/02/05/ea-a-cantat-pentru-kuzgun/

 

Reclame

6 comentarii

 1. Cum lipsesc și eu puțin de pe blog, se-ntâmpla atâtea lucruri interesante!Dar să știți ca am lipsit motivat…am fost într-o misiune secretă.Îmi pare foarte rău că am absentat, sper doar să nu-mi scadeți nota la purtare și ca să vedeți că nu se va mai întâmpla, promit solemn că după ce scriu aceste cuvinte, mă așez pe coji de nuci!Revenind la subiect, ziua de 13 mie de obicei mi-a purtat noroc, așa ca îmi doresc din tot sufletul să-i poarte noroc și serialului Kuzgun.Cum spuneam, am fost într-o misiune secreta, am alergat peste tot și mi-am achiziționat o lampă fermecată, lampa lui Aladin.Evident ca mi-am pus deja trei dorințe, din păcate nu vi le pot spune, ca sunt superstițioasă, însă cred că vă imaginati care sunt acestea!☺️Oricum, “atunci când îți dorești cu adevărat ceva, tot universul conspira la realizarea lui”.
  Așa că fetelor, haideți sa ne confecționăm rapid niște fustițe din pene de corb și să facem dansul bucuriei, că mai e foarte puțin până va începe noua noastră dependența…noul nostru serial favorit!Să știți că n-am nimic la scufița, doar că astfel îmi manifest eu bucuria, am învățat de la Defne, cum dansa ea prin birou, atunci când radia de fericire.Mă mai apucă așa uneori, poate e ceva în atmosferă și nu e nici măcar eclipsă.Adevărul e că am discutat cam mult in ultima perioada cu draga mea prietena și cred că se ia…mă refer la hiperactivitatea pe care tot spune ea că o are.Motivul pentru care sunt atât de fericită, cred că-l știți cu toții!🙂
  În fine, eu pot să pariez că va avea un parcurs frumos și lin acest minunat serial, indiferent de ziua in care va fi difuzat, toți fanii lui Baris își doresc acest lucru, de asemenea și fanii celorlalți actori, așa ca n-are cum sa nu le meargă bine.Le țin pumnii și sa dea Dumnezeu sa fie cu noroc!🙏🏻
  Mulțumim frumos pentru articol, d-na Guler!Mă bucur ca am aflat de pe blog aceasta veste, aici caut de fiecare data prima oară informații despre Kuzgun și Baris.😘

  Apreciază

 2. Acum e acum ! sa vedem , a meritat asteptarea sau ii fac si astuia repede o incheiere dupa 15 episoade, mai ales ca miercurea e si meci de Champions League.

  Apreciază

 3. Eu o cred pe Ranini! Ziua de Marti a fost vehiculata de către Birsen Altunas cu rezerva unui „daca nu se va decide altfel”. Si uite ca s-a decis, după ce s-a lansat Halka si Vurgun. Au început pariurile, miza creste……dar si numărătoarea inversa……. „Dați Cezarului ce-i a Cezarului”………succes si ținem pumnii strâns:))))

  Apreciază

 4. Parca ea era cea cu lamaile! Cred ca i-au ajuns pe durata primului episod. Acum vine Corbul, cu o floare in cioc… asa ca schimba canalul!
  Deci… am dat anunt in ziar, ma ofer spre adoptie in fiecare seara de miercuri, celor care au aparate de masurare rating in casa. Vin cu televizorul personal, cu ”suc si floricele” sau ”ceai si seminte” , necesit doar un scaun si aparatul. Vreau sa ma asigur ca se face si rating, ca zuza de sora-mea se uita la documentare cu OZN-uri si ii pleaca mintea cu racheta!
  Hai sa fie miercuri 13 si sa fie cu noroc! 🍀

  Apreciat de 1 persoană

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.