Elçin Sangu la cumpărături

Publicat de

Elçin Sangu şi Yunus Özdiken au fost surprinși de obiectivele de luat vederi, în mall-ul Kanyon, la cumpărături.

bandicam 2019-02-05 09-56-39-495.jpg

Foto: Instagram

Actrița Elçin Sangu are o relație de aproape opt ani cu Yunus Özdiken.

Spunea despre acesta:

„Înainte de toate, nu este un om plictisitor. Elementele de comedie nu lipsesc din viața lui. Este foarte inteligent, spiritual, potrivit mie, un om cu care mi-aș petrece viața. O spun cu toată sinceritatea, el este un motiv pentru evoluția și dezvoltarea mea. „ (internethaber.com)

Yunus Özdiken este (ca şi ea) din Izmir, dar s-au cunoscut la Istanbul.

Are 42 ani, a absolvit sociologia și un master.

O alintă Elço şi spune că viața e frumoasă cu ea.

bandicam 2019-02-05 10-09-22-968.jpg

Întrebată care este succesul unei relații atât de lungi, actrița spunea:

„Să te poți înțelege și din priviri.„. (ntv.com.tr)

Reclame

11 comentarii

 1. Să sperăm că el este sufletul ei pereche , merită să fie fericită și împlinită. O ador, este actrița care m-a făcut să urmăresc un serial turcesc cap coadă. Îi doresc toată fericirea din lume.

  Apreciază

 2. Găsim prinți și-n zilele noastre, nu-i problemă…e de-ajuns să ne dea de veste și îi facem noi casting, găsim noi niște prinți pe sprânceană, așa pe sufletul ei!🙂

  Apreciază

 3. Așa spun și eu că fugea repede spre sufletul pereche, dacă era să fie…dar prințul pe cal alb, e doar în povești sau în serialele turcești:)))

  Apreciază

 4. Cine știe, poate încă îl așteaptă pe prințul pe cal alb, care să o răpească și să fugă cu ea in lume…unde să trăiască fericiți până la adânci bătrâneți.Glumesc și eu, fără a face referire la vreun prinț anume!🙂
  Poate dacă l-ar fi considerat pe Yunus sufletul ei pereche, n-ar mai fi stat pe gânduri și ar fi făcut pasul cel mare, zic și eu, adevărul îl cunosc doar ei…Poate și faptul ca ambii sunt extrem de ocupați cu cariera, i-a împiedicat să se gândească la pregătiri de nuntă, etc.

  Apreciat de 1 persoană

 5. Mi-am amintit și eu articolul Alina. Mi-e greu să cred că o femeie nu-și dorește să fie mireasă, soție, mamă, indiferent de ce profesie are. Elcin e aceeași zodie ca și mine, de aceea m-am intrebat ce mai așteaptă! :)))

  Apreciază

 6. Mi-am amintit ca citisem aici pe blog o declarație dată de Elcin, cum ca nu e împotriva căsătoriei, însă nu e stilul ei, nu vrea sa se strice vraja, am verificat acum și articolul se numește “Căsătoria nu e stilul meu”.

  Apreciat de 1 persoană

Comentariile nu închise.