KUZGUN

Publicat de

„Un bărbat căruia i s-a furat trecutul. O femeie care fuge de trecutul ei. Dragostea va putea ierta păcatele trecutului? KUZGUN, în curând la STAR TV.„

bandicam 2019-02-02 13-49-54-864.jpg

View this post on Instagram

Yakında 🤜🏼🤛🏼 @tvdizikuzgun

A post shared by Barış Arduç (@arducbrs) on

Reclame

5 comentarii

 1. Mulțumim frumos pentru articol!🌺
  Mi-a plăcut foarte mult melodia, pare o piesă cu ușoare influențe indiene.Îmi plac alegerile lor, să continue în același stil, că va fi benefic pentru acest serial!Pentru ca un serial să aibă succes este extrem de importantă și muzica aleasă.
  În altă ordine de idei, sper ca dragostea și orgoliul să nu meargă mâna-n mâna un timp prea îndelungat și să aibă și ochii noștri cu ce să se delecteze.☺️Chiar dacă el are sufletul rănit, nu are de ce să plătească Dila pentru păcatele trecutului săvârșite de către tatăl ei.Sper ca Akca Kuzgun să nu se lase orbit de orgoliu și să lase frâu liber sentimentelor, să nu lupte contra lor și să nu se lase condus numai de rațiune.Și acum la final, să fac și-un spirit de glumă…cu toate că eu nu sunt o fire plângăcioasă, dacă-l văd pe Kuzgun îndurerat și plângând foarte des, n-am cum să mă abțin să nu plâng și eu, iar dacă mă pornesc, vor curge râuri de lacrimi, voi inunda parchetul.Dar stați, că am găsit și umărul pe care să plâng…Kuzgun Akca va fi batista mea parfumată, batista mea umană, asta e, acum că am scăpat porumbelul, presupun că nu se va trezi doar cu mine la platourile de filmare, ci vor mai fi și alte admiratoare care vor dori să le consoleze puțin.🙂Fetelor, să știți că nu sunt egoistă, vă poate consola și pe voi, dar măcar să am eu întâietate, dacă tot am venit cu ideea…😄Ce să facem acum, dacă ne va face să plângem se va trezi cu noi pe cap!

  Apreciază

 2. Întrebarea mea era doar așa, retorica, fetelor, ca de uitat sigur ma voi uita si sa tina serialul cat de mult! Am dat un search pe YouTube pentru melodie ca tare-i frumoasa….de dor si jale cum se spune pe la noi….Minnet Eylemem ( I am grateful, zice Google la traducere) se numește si o cânta multi….tare as vrea sa-l vad, sa-l ascult si pe Baris încercând-o, cred ca i se potrivește ( vezi si Nayino):)))………… dar cine știe ce surprize ne rezerva serialul…….oricum fără sa înțeleg versurile, linia melodica ma unge la suflet! Si sunt sigura ca dna Guler se gândește la noi si ne va traduce versurile! Multumesc anticipat:)))

  Apreciază

 3. In sfarsit o poza nephotoshopata! Si mie mi-a placut melodia!
  Aura…. acum e pe riscul nostru, cel putin in cazul meu. O fi groaza, o fi comedie, ce o fi sa fie… numai sa tina mult ca nu avem unde sa-l vedem ( nu prea des) 😊😉

  Apreciază

 4. Atat am asteptat sa revina Baris Arduc cu un nou serial si atat am asteptat sa inceapa ,,Kuzgun,, incat sper ca asteptarile noastre sa nu fie prea mari, mai ales ca cele 2 seriale ( Kiralik Ask si Kuzgun )sunt genuri total diferite . Sa speram ca nu , si ca dimpotriva , cei doi ne vor tine cu sufletul la gura de la un episod la altul.

  Apreciază

 5. Melodia este superba……….poate când aveți timp sa traduceți versurile…..oare va fi o drama romantica???
  Mulțumim frumos!

  Apreciază

Comentariile nu închise.