Cine să fie Gemma Foster?


Jurnalista Ranini își invită urmăritorii de pe Twitter la un sondaj de opinie în urma căruia și-ar dori să afle ce actriță ar fi mai potrivită pentru rolul principal (Gemma Foster) din adaptarea turcească dintre:

Bergüzar Korel, Özgü Namal, Neslihan Atagül Doğulu şi Aslıhan Gürbüz.

bandicam 2019-01-19 16-19-22-046bandicam 2019-01-19 16-20-30-464bandicam 2019-01-19 16-26-48-511bandicam 2019-01-19 16-28-59-202

bandicam 2019-01-19 16-45-09-645.jpg

 

Ranini scria încă din martie 2018 că ANS Yapım va face această adaptare.

E un sondaj de opinie deloc întâmplător.

Cred că se lucrează pentru sezoanele viitoare.

Nu am văzut serialul DR.FOSTER, dar citesc acum că urmărește povestea medicului Gemma Foster (Suranne Jones), care, atunci când l-a cunoscut pe soţul ei, Simon (Bertie Carvel), în Londra, acum 14 ani, a renunţat la viaţa citadină pentru a se stabili în orăşelul natal al lui Simon, Parminster. Aici şi-a creat viaţa de familie pe care şi-a dorit-o întotdeauna. Acum, Gemma este o figură respectată a comunităţii, medic generalist şi mama lui Tom (Tom Taylor), care are 11 ani, trăind o viaţă aparent perfectă şi din exterior, şi din interior. Dar când în căsnicia ei încep să apară fisuri, Gemma va fi forţată să analizeze cât de idilică este cu adevărat viaţa ei şi dacă oraşul în care locuieşte chiar înseamnă „acasă” pentru ea. Totul se schimbă atunci când Gemma Foster începe să suspecteze că soţul ei ascunde un secret întunecat şi sapă după indicii. Adevărul o va şoca profund. Revenindu-şi după secretele descoperite, Gemma trebuie să ia o decizie.

Mai mult, trecutul şi prezentul lui Simon nu sunt ceea ce par, iar investigaţiile Gemmei descoperă că acesta nu a ascuns de ea un singur secret.„ (cinemagia.ro)

Reclame

8 răspunsuri

 1. Pe celelalte actrite nu le-am vazut in filme deci nu ma pot pronunta. Dar dupa subiectul filmului si ce ne-ati povestit despre el, pare a fi ceva ce Berguzar ar alege daca ar fi sa citeasca scenariul. Cum a transformat personajul „Azize” dintr-o femeie speriata si neincrezatoare la inceputul serialului in una luptatoare si neinfricata la sfarsit, cred ca ar face-o o buna candidata si pentru aceasta adaptare.

  Apreciază

 2. eu o vad pe Neslihan, care este foarte sensibila , dar si foarte puternica si hotarata , atunci cand trebuie!

  Apreciază

 3. Pe Berguzar aș vedea-o cea mai potrivită pentru acest rol.Poate și pentru că sunt subiectivă, ea fiind una dintre actrițele mele preferate.
  Mai era un serial american Dr. Quinn, frumos serial.

  Apreciat de 1 persoană

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.