Cel mai iubit actor de cinema

Publicat de

Universitatea Tehnică YILDIZ a acordat, pentru a 17-a oară, Premiile „Stelele Anului„.

Voturile studenților au desemnat câștigătorii anului 2018.

Burak Özçivit a primit premiul la categoria „Cel mai admirat actor de cinema„.

Actorul a mulțumit pentru premiul pe care îl consideră foarte valoros deoarece vine din partea studenților:

„O seară bună tuturor. Acesta nu este primul, ci al treilea premiu de la Universitatea Tehnică YILDIZ, de aceea vă mulțumesc foarte mult. Anterior, acest premiu l-am primit pentru serialele mele. De data aceasta, premiul este pentru cinema. Dorința mea este ca prietenii mei studenți să ajungă să aibă același succes în domeniul lor de activitate și să primească astfel de premii de la studenți ca voi. A primi premiu de la studenți, este pentru mine cel mai important. De aceea sunt aici pentru a treia oară și sunt foarte fericit că am venit. Vă mulțumesc tuturor. „

 

 

Înainte de a primi premiul, Burak Özçivit a stat de vorbă cu jurnaliștii. Aceștia l-au întrebat despre sarcina soției, numele copilului și despre pregătirile făcute pentru copil.

Reporterii i-au spus că numără zilele până la naștere, iar actorul le-a răspuns: „Iar dumneavoastră le numărați odată cu noi și vă mulțumim. „

În privința cărților citite în așteptarea bebelușului, a răspuns că se informează atât cât este necesar și a recunoscut să Fahriye Evcen se pregătește mult mai mult în acest sens.

L-au întrebat dacă are pofte în această perioadă și a răpsuns că multe precum întrebările lor și a râs.

L-au întrebat dacă e adevărat că îl vor numi pe copil Osman și a spus că acesta e numele personajului din viitorul său serial.

„În această seară sunt foarte emoționat și fericit. Studenții au un loc aparte în inima mea, de aceea am venit fuga-fuga pentru a-mi ridica premiul.„ a mai spus Burak Özçivit.

 

Burak Özçivit a mulțumit studenților și prin intermediul Instagram Stories.

„Mulțumesc, Universitatea Tehnică YILDIZ, frații mei studenți.„

bandicam 2019-01-11 15-06-20-603.jpg

PS. Ceilalți actori câștigători vor avea articole separate.

Reclame

3 comentarii

  1. Apropos de acest subiect, am vazut de curand un filmulet pe net , in care se punea intrebarea care dintre doi actori Burak O si Can Yaman are mai mult farmec ? Intrebarea este aproape inutila, iar studentii sus-mentionati au dat deja raspunsul. Can Yaman este un barbat frumos, cam prea bine cladit, cu un suras stereotip si lipsit in mos evident de farmecul si talentul incontestabile ale lui BO.

    Apreciază

  2. Mulțumesc pentru articol! Felicitări pentru Burak! Mă bucur mult că a obținut acest premiu, îl merită cu prisosință, interpretarea lui în Can Feda a fost de mare excepție.

    Apreciază

Comentariile nu închise.