Cel mai admirat actor de serial

Publicat de

Kıvanç Tatlıtuğ a obținut cele mai multe voturi ale categoriei „Cel mai admirat actor de serial„ din partea studenților de la Universitatea Tehnică YILDIZ.

Actorul nu a putut participa la gala de aseară deoarece se afla la filmări, dar a transmis un mesaj video de mulțumire.

„Vă salut pe toți! Vă salut și pe voi, prieteni de la Universitatea Tehnică YILDIZ. Mă aflu la platourile de filmare. Muncesc. Mi-aș fi dorit foarte mult să fiu, ca și data trecută, alături de voi, dar, din păcate, ritmul intens de filmare nu mi-a permis. Vă mulțumesc foarte mult pentru că mă considerați demn de acest valoros premiu. Pentru mine este foarte important să primesc din partea voastră, a tinerilor, acest premiu și este prilej de inspirație. Rămâneți cu iubire.

Kıvanç Tatlıtuğ a mai primit acest premiu, cu prilejul celei de a 10-a ediții, în anul 2012, pentru „Cel mai admirat actor de serial„ (rolul din Kuzey Güney) și pentru clipul publicitar al brandului Mavi.

Reclame

2 comentarii

  1. Felicitări lui Kivanc!Frumoase cuvinte…
    Oricât de dramatică ar fi o scenă din Carpisma, când auzi aceasta replică n-ai cum să nu râzi, modul cum o rostește e foarte amuzant.E bine că într-un serial cu o asemenea încărcătura există și puțin umor.

    Apreciază

  2. Putem transforma celebra fraza „you had me at ‘hello'” in „you had me at ‘haydiiii'” 🙂 🙂 Desi Kadir Adali exista de doar 6 episoade, a reusit sa cucereasca iremediabil publicul 🙂 snt delicioase zecile de filmulete pe pe retelele sociale cu diversi domni care imita reactiile / scenele lui Kadir 🙂 Multumim frumos pentru articol!! Felicitari, Mavishim!

    Apreciază

Comentariile nu închise.