Sări la conţinut

Un corb alb

Filmările serialului „KUZGUN„ continuă la Ürgüp.

Până când vor veni informațiile oficiale, continuăm să mai aflăm câte ceva „pe surse„ credibile.

Una dintre ele, jurnalista Birsen Altuntaș!

Aceasta a confirmat ceea ce scriam zilele trecute despre juniorii Kuzgun și Dila cărora le vor da viață Metehan Parıltı și Nisa Sofiya Aksongur.

În serialul regizat de Bahadır İnce, Burak Uyanık va interpreta rolul Kesik, prietenul lui Kuzgun. 

bandicam 2019-01-09 10-54-11-280

Dintr-un răspuns pe care jurnalista i l-a dat cuiva care a comentat la postarea acesteia, aflăm că al doilea prenume al lui Kuzgun va fi AKÇA.

bandicam 2019-01-09 10-53-36-476

AK înseamnă alb sau curat (fără pată).

Este un prenume despre care am găsit următoarea descriere:

„Este un lider înnăscut. Are propriile opinii. Nu decide sub influența altor perssoane. Nu fuge de responsabilități. Este curajos, dar, în unele situații, ar trebui să fie prudent și să nu decidă imediat. Ar trebui să fie flexibil și să țină seama de gândurile altor persoane.

Talentul artistic și intuiția lui sunt puternice. Se concentrează pe munca sa și motivația îi este foarte mare. Nu poate fi ignorat sau subestimat. Cu toate acestea, în situații de anxietate și îndoială, poate fi predispus la furie și violență.

Este creativ. Abilitatea lui de a comunica cu oamenii este foarte bună și poate accesa cu ușurință tot felul de informații. Comunicarea cu ușurință îi poate aduce în situații de a se confrunta cu persoane nedorite. Este de preferat să fie atent. Este un om cu stări de spirit  diversse, dar foarte pasional.„ Sunt oameni care au o dispoziție diferită, dar sunt atât de pasionați.

Sursa: ismininanlaminiara.com

Tot Birsen Altuntaș scrie că se vorbește că serialul va începe în luna februarie.

bandicam 2019-01-09 10-53-42-450

Despre semnificația prenumelui KUZGUN, dacă vă amintiți, am scris altădată, dar s-a reținut doar traducerea CORB. Dacă e corb, iată  că va fi unul ALB! :)))

Prenumele KUZGUN are semnificația de puternic.

Iar la analiza personalității prenumelui Kuzgun scrie:

„Este atrăgător, îngrijit, îl are pe ,,vino-ncoa’ ” și câștigă ușor inima oricui. Nu are idei fixe. De multe ori arată că e schimbător. Uneori e un partener de conversație foarte plăcut, alteori este foarte tăcut.„

Sursa: isimbulutu.com

5 comentarii »

 1. Mulțumim frumos pentru noutăți!
  Frumoase calități are eroul nostru, Kuzgun Akca, în multe dintre ele îl regăsesc pe Baris.Ce-am mai citit eu despre corbi “ În zbor, penele produc un sunet scârțâitor, care a fost asemănat cu un foșnet de mătase.În ultimii ani, biologii au recunoscut că aceste păsări iubesc să se joace.
  Juvenilii corbi sunt printre cele mai jucăușe specii de păsări, aruncându-se în nămeți doar pentru a se distra.De asemenea se joacă și cu alte specii, ca de exemplu prinde-mă-dacă-poți împreuna cu lupii și câinii.Alte moduri de joacă sunt acrobațiile spectaculoase în zbor.”(Wikipedia)
  La ce peisaj de poveste, care-ți taie respirația este în Cappadocia, ar fi frumos să-i vedem pe protagoniști cum se joacă în acel ținut spectaculos, să se arunce împreuna pe spate în zăpada și să facă îngeri la unison.Să-și amintească astfel de copilărie, când micul Kuzgun și micuța Dila petreceau ore în șir împreuna, jucându-se în zăpada, îmbujorați de la frig…
  Hai că-i bine că până la urmă va fi good boy, cum să fie un chico malo un așa pretty boy?”Baris are șarmul lui personal, emană ceea ce francezii numesc un anume “ je ne sais quoi”.
  Din câte am aflat până acum, cred că este un rol ofertant.Contează enorm să fie un text ofertant, să existe o conexiune între regizor și actor.Dacă și regizorul și actorii se completează foarte bine și au multă imaginație, atunci va ieși un proiect de calitate.Am mare încredere că Baris va arăta adevăratul său potențial și se va dărui cu tot sufletul, el este perfecționist.Spuneam eu acum câteva luni că răbdarea noastră va fi recompensată, iată că a venit și acel moment.Cu siguranța Baris a chibzuit mult înainte de a accepta rolul.Le trimitem și noi toate gândurile noastre pozitive și de-abia așteptăm să vedem în februarie primul episod!🍀🍀🍀

  Apreciază

 2. Un consumator de seriale turcești, dar trăitor în alte țări decât Turcia, și care nu va avea niciodată ocazia să o viziteze, ce ar dori să urmărească într-un serial cu acțiunea în zona Urgup-ului din tărâmul uimitor al Cappadociei, cu încântătoarele peisaje de la răsărit de soare, unice pe glob, cu urme pregnante ale locuirii milenare în galeriile subterane de către comunitățile grecești translatate din zona Mării Egee?
  Ar putea găsi câte ceva din toate acestea?
  Dar, poate că acum este și ocazia nimerită de a se constata și cât de puternică este stratagema producătorilor serialelor turcești de a mări ratingul și numărul episoadelor prin lipirea camerelor de filmat de fețele frumoase ale eroilor principali și lungirea lor prin întâmplări care mai de care de fantastice.

  Apreciază

 3. ….CORBUL, o pasare cu multe SECRETE! Un studiu efectuat recent pe mai mulți corbi, de către cercetători din Suedia, a relevat faptul că sunt extrem de inteligente, ba chiar îi depășesc la acest capitol pe oameni. Aceste păsări sunt capabile să își facă planuri de viitor, așa cum procedează oamenii, informează Xinhua……

  Uite cum se aliniază astrele pentru Baris …….am mai citit ca in mitologia greaca si in cea romana, corbii erau albi, dar zeii au pedepsit aceste păsări sa devina negre!
  Doar un exemplar dintr-un milion de corbi poate avea penele albe……..si acesta este Kuzgun-Acka……..debut de serial (filmări) int-un ținut de vis, albit sub ninsoare in ultimele zile, un actor „in cărți” in sondaje ( chiar daca nu pe primul loc) dar așteptat sa revină , suspans ( adică chiar mister) asupra subiectului dar si a personajelor (ca nu prea se știu multe si nici cine le vor da viată) dar o poveste (serial așteptat cf sondaje) in care crede si cu care se poate identifica si datorita caracterului sau (Daniella subscriu)……….. cu o echipa si producători de calitate………cu fani care se pregătesc sa-l susțină ( serialul) ( astăzi pe Twitter) si daca si „zâna cea buna” o va face ( fără plimbări după miezul nopții cu cățelul, o încercare nereușita de a atrage atenția asupra sa)… stop, pardon!!!…..nu avem de ce sa nu fim nerăbdători si sa ne tot întrebam:
  DAR CÂND VA ÎNCEPE ODATĂ SERIALUL ASTA?????:))))

  Apreciază

 4. Kuzgun Acka….. sa-l vedem pe Baris bey cum face fata calitatilor atribuite de scenariste prin alegerea numelor. Acum am inteles de ce a ales rolul – daca personajul se potriveste cu semnificatia numelui- desi unele chiar se regasesc si in caracterul lui Baris.

  Apreciat de 1 persoană

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: