Filmările serialului „KUZGUN„ continuă la Ürgüp.

Până când vor veni informațiile oficiale, continuăm să mai aflăm câte ceva „pe surse„ credibile.

Una dintre ele, jurnalista Birsen Altuntaș!

Aceasta a confirmat ceea ce scriam zilele trecute despre juniorii Kuzgun și Dila cărora le vor da viață Metehan Parıltı și Nisa Sofiya Aksongur.

În serialul regizat de Bahadır İnce, Burak Uyanık va interpreta rolul Kesik, prietenul lui Kuzgun. 

bandicam 2019-01-09 10-54-11-280

Dintr-un răspuns pe care jurnalista i l-a dat cuiva care a comentat la postarea acesteia, aflăm că al doilea prenume al lui Kuzgun va fi AKÇA.

bandicam 2019-01-09 10-53-36-476

AK înseamnă alb sau curat (fără pată).

Este un prenume despre care am găsit următoarea descriere:

„Este un lider înnăscut. Are propriile opinii. Nu decide sub influența altor perssoane. Nu fuge de responsabilități. Este curajos, dar, în unele situații, ar trebui să fie prudent și să nu decidă imediat. Ar trebui să fie flexibil și să țină seama de gândurile altor persoane.

Talentul artistic și intuiția lui sunt puternice. Se concentrează pe munca sa și motivația îi este foarte mare. Nu poate fi ignorat sau subestimat. Cu toate acestea, în situații de anxietate și îndoială, poate fi predispus la furie și violență.

Este creativ. Abilitatea lui de a comunica cu oamenii este foarte bună și poate accesa cu ușurință tot felul de informații. Comunicarea cu ușurință îi poate aduce în situații de a se confrunta cu persoane nedorite. Este de preferat să fie atent. Este un om cu stări de spirit  diversse, dar foarte pasional.„ Sunt oameni care au o dispoziție diferită, dar sunt atât de pasionați.

Sursa: ismininanlaminiara.com

Tot Birsen Altuntaș scrie că se vorbește că serialul va începe în luna februarie.

bandicam 2019-01-09 10-53-42-450

Despre semnificația prenumelui KUZGUN, dacă vă amintiți, am scris altădată, dar s-a reținut doar traducerea CORB. Dacă e corb, iată  că va fi unul ALB! :)))

Prenumele KUZGUN are semnificația de puternic.

Iar la analiza personalității prenumelui Kuzgun scrie:

„Este atrăgător, îngrijit, îl are pe ,,vino-ncoa’ ” și câștigă ușor inima oricui. Nu are idei fixe. De multe ori arată că e schimbător. Uneori e un partener de conversație foarte plăcut, alteori este foarte tăcut.„

Sursa: isimbulutu.com

Reclame