Kadir Doğulu a acordat un  interviu cotidianului Hürriyet.

Acesta a vorbit despre serialul VUSLAT, care va fi difuzat, de mâine seară, pe TRT1 și în care va interpreta rolul principal, dar și despre relația cu soția sa- Neslihan Atagül.

„- Sunteți în al doilea an al căsniciei și, o dată la câteva luni, apar știri despre despărțire.

–  Probabil că este nevoie de știri mondene. Uniunea noastră crește înfrumusețându-se, continuă dezvoltându-se. Noi ne-am unit nu pentru a ne despărți, ci pentru că suntem convinși că putem înfrunta împreună orice greutate.

– Ce v-a învățat această relație?

– Eu și Neslihan am învățat să fim unul. Este un miracol ca doi oameni să poată fi unul!

– Ce anume vă înfrumusețează viața?

– Lumea nu este un loc în care să te lupți de unul singur, ci spate în spate,umăr la umăr, uneori unul poate fi cu un pas în față și îl sprijină pe cel aflat cu un pas în spate, astfel este o viață mai eficientă. Pe scurt, nu trăiesc nimic altceva în afara avantajelor căsătoriei.
– Sunteți împreună de cinci ani. Dragostea își schimbă forma odată cu trecerea timpului?

– Dragostea continuă crescând. În fiecare dimineață, când mă trezesc, spun „Slavă Domnului!„ când îi văd chipul Neslihan-ei. „

kn4.jpg

În serialul VUSLAT, Kadir Doğulu va fi Aziz, om de afaceri, autoritar, charismatic, care conduce afacerea familiei, născut în Germania și întors, împreună cu familia, la vârsta de cincisprezece ani, în Turcia,

Parteneră îi va fi Devrim Özkan, actriță cunoscută publicului datorită rolului İpek Giray din serialul „Rüya/Visul„.

Producția A23 Medya va fi despre dragoste și omenie, o poveste de dragoste trăită în călătoria de a deveni un om bun.

kd1.jpeg