KEREMCEM a fost invitatul emisiunii  de pe Youtube a prezentatorului de succes Emre Saygı.

Are colecție de îmbrăcăminte termică

Keremcem a mărturisit că la filmările exterioare poartă îmbrăcăminte termică.

„Eu sunt din zona Egee. Urăsc frigul. Acasă am colecție de îmbrăcăminte termică. Când filmările au loc afară, de pildă, par destul de elegant cu cămașă și sacou, dar dedesubt am îmbrăcăminte termică de ultimă tehnologie. Am spus și asta. De acum încolo, când mă vor vedea în seriale, vor spune „omul ăsta are îmbrăcăminte de corp.„

Intenționez să fac un album. Muncesc în acest sens.

Actorul de succes a vorbit despre ultimul serial și noile proiecte. Aşk ve Mavi  a fost un proiect interesant. A murit personajul din rolul principal. După aceea am fost inclus eu. M-am integrat foarte bine în peisajul din Cappadocia. Am mai filmat acolo în urmă cu unsprezece ani, dar s-a schimbat foarte mult.

K1.jpg

 

Singurul motiv pentru care m-am bucurat că s-a terminat e că am auzit că iarna se ajunge la -27 de grade. Neiubind iarna, am considerat că este un avantaj și vreau să mă focusez un pic pe muzică. Intenționez un album și muncesc în sensul acesta. Poate va fi întâi un single, apoi album.

Credeau că am părul vopsit

Pentru răspunsul „Chiar de-ar trăi 100 de ani, omul arată de cel mult 30 de ani, venit la întrebarea de pe internet „Ce înseamnă să arăți tânăr?„,Keremcem a explicat: „Pentru că se crede că am părul vopsit. Trebuia să filmăm un serial cu Fatih Aksoy și mi-a spus: „Trebuie să renunți la a-ți vopsi părul.„ I-am spus că nu mă vopsesc și mi-a spus „Cum e posibil? Ai 40 de ani.„ Am mici dovezi. De pildă, l-am prins pe frizer că voia să-mi tundă acele fire și l-am oprit. Reprezintă singura mea dovadă că nu mă vopsesc.„

Strănut comic

Emre Saygı l-a întrebat:

„De care obicei al tău fac cel mai mișto prietenii tăi?„

Keremcem a răspuns: Strănut comic. E vorba aia că băiatul seamănă cu unchiul. Așa este. Și unchiul meu era la fel. Trăiam într-un bloc de trei etaje. El era la ultimul etaj. Când strănuta unchiul, se auzea până jos. Nu pot strănuta în liniște. E o problemă la concertele de muzică clasică.

Cineva care a jucat în atâtea seriale, ar fi trebuit să joace și în filme de cinema. De ce nu a fost așa?

Așa este. În Turcia, toate serialele se filmează iarna, iar vara se filmează filmele. Când veneau oferte, eu filmam serial și nu era posibil.

Aveam obiceiuri care nu-mi plăceau, dar acum îmi plac

Plăcut foarte mult pentru cântecele sale, Keremcem a fost întrebat dacă e vreun obicei personal care nu-I place. „Aveam, dar îmi plac. Doar trăiesc cu ele de 40 de ani. Când mă enervez, devin un pic comic. Nu am fost niciodată unul care să țipe. Ca în familie. La noi sunt discuții, dar nu se țipă. Nu am văzut pe cineva care ridică tonul. De aceea sunt și eu așa. Dacă singura soluție este să ridic tonul, cel din fața mea ar putea râde și asta mi s-a întâmplat de multe ori.

Este greu să înțelegi femeile

La secțiunea „Corect/Greșit„ a interviului, la întrebarea „Dacă ar fi fost posibilă opțiunea de a-ți alege sexul, tot bărbat ai fi vrut să fii?„, Keremcem a răspuns: „Corect„ și a explicat Femeile sunt cu adevărat dificile. Devin dificile. După o vreme, este imposibil să le mai înțelegi.„.

Sursa: qualitydergisi.com (interviul a fost preluat de mai multe publicații)

k2.Jpeg

Reclame