Între cei mai stilați

Publicat de

Datorită faimei internaționale de care se bucură prin rolurile interpretate în seriale, Engin Akyürek a fost propus pentru sondajul de opinie lansat de Be Global Fashion Network.

EA1.jpeg

Actorul turc s-a clasat pe locul al doilea în topul „Cel mai Stilat Bărbat în 2018„.

ea01ea2

 

Reclame

2 comentarii

  1. Eu nu știu ce înțeleg cei care răspund la un astfel de sondaj prin „bărbat stilat”! Un bărbat stilat este un bărbat elegant cu referire la ținută, comportament, atitudine … are legătură cu un anumit tip de educație, cu respectarea unor reguli foarte stricte. Engin Akyurek este un actor iubit, este un om care nu și-a propus să pară altceva decât este, foarte sensibil, foarte talentat, de o sinceritate și de o inocentă derutante … dar să spui că este cel mai stilat barbat, mi se pare o exagerare, cu atât mai mult cu cât nu a făcut și nu face niciun efort pentru a părea astfel. E adevărat, ca orice actor, a făcut niște ședințe foto, unele mai reușite, altele mai puțin reușite (depinde de fotograf). Prima fotografie e relevantă: tunsoarea și cravata nu se potrivesc de loc cu costumul, foarte elegant de altfel, Engin însuși pare stânjenit, zâmbetul este fals … omul nu e potrivit nici cu ținuta, nici cu evenimentul (probabil este la o gală la care este obligat să participe). Engin Akyurek nu prea participă la evenimentele mondene iar atunci când o face are o ținută casual … ceva care îl definește: un om care nu este încorsetat de niciun fel de reguli, de prejudecăți, de griji legate de „ce spun alții”.
    Și când îl vezi și pe Johnny Depp alături de el e clar că respondenții nu știu ce înseamnă „bărbat stilat”!
    Așa că … rezultatele sondajelor de opinie, din punctul meu de vedere, sunt irelevante … din păcate, la foarte multe sondaje.

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.