Conflict cu Producătorul

Publicat de

Conform jurnalistului Milliyet Ali Eyüboğlu, care susține că a luat legătura cu producătorul Osman Sınav, actrița și-ar putea pierde rolul Nefes ca urmare a postării cu privire la participarea la „Vocea Turciei„.

Producătorul Osman Sınav ar fi răspuns: „În explicația postată în social media, Helvacıoğlu s-a referit la producător ca la o terță persoană. A luat legătura cu „Vocea Turciei„ fără a se consulta cu noi. Impresarul a contactat echipa de producție și a cerut acordul de a cânta un cântec din serial. Am spus că, înainte de melodie, trebuie să întrebe postul de televiziune pentru a afla dacă-i dă voie. Deși i s-a spus că postul tv nu-i dă vie, s-a dus la filmări și a cântat. Conform contractului pe care îl are cu noi, am trimis notificare actriței și postului tv TV8.„

Unde ar putea duce acest conflict?

  “

Dacă Helvacıoğlu nu va ajunge la un consens cu producătorul, s-ar putea ca rolul Nefes să nu mai aibă viață lungă în serialul ‘Sen Anlat Karadeniz’.

Reclame

13 comentarii

 1. Diana, eu zic asa…. e un an nou, sa fim mai buni si sa invatam sa toleram!
  Daca Alina B are mult timp sa citeasca si sa scrie, la fel s-ar putea afirma si despre tine, ca ai timp liber sa o urmaresti. Nu caut sa intru in conflict cu nimeni, dar singura in masura sa puna interdictii pe cantitatea si extinderea comentariilor, este dna Guler. Atata timp cat dansa nu o face, lasati oamenii sa scrie ce vor si cat vor. S-a creeat un obicei mai putin placut, de ”atac la persoana”… cand nu e una, e alta. Serios, din cate articole sunt pe blogul asta, nu gasim nimic de comentat?

  Apreciază

 2. D-na Guler, mulțumesc frumos pentru obiectivitate.
  Alina, apreciez ceea ce ai spus.Mulțumesc!Cred că din pricina unor astfel de comentarii, oamenilor le e teamă să-și mai exprime opiniile, chiar dacă mulți au lucruri frumoase de împărtășit.

  Apreciază

 3. Diana, te-ai gandit vreodata ca poate acest blog, stirile publicate, comentariile si discutiile cu ceilalti membri sunt pentru unii un „remediu” impotriva singuratatii? Exista diversi factori care pot duce la singuratate.. de ce sa condamni pe cineva (oricine-ar fi, nu ma refer la Alina B.,) ca are prea mult timp de stat pe blog; singuratatea e foarte grea, desigur.. si poate blogul este singura raza de lumina din viata cuiva… Cuvintele pot ucide, asa ca mai bine te gandesti de doua ori inainte sa scrii asa ceva, serios…

  Apreciază

 4. Diana, blogul este pentru toata lumea care intra aici. Am scris candva ca imi rezerv dreptul de a sterge orice comentariu jignitor. Cititorii pot scrie ce vor, chiar si povesti personale, dar asta nu inseamna ca trebuie sa le cerem socoteala sau sa ii catalogam cumva. Alina nu este acea tanara care a vorbit despre povestea de dragoste. Confuzie. Dar eu imi amintesc un comentariu scris aici in legatura cu iubitul cuiva si acel comentariu a fost unul extrem de jignitor. Sper sa nu revina pe blog acea persoana sau sa plece daca a revenit. Nu voi mai inchide comentariile din cauza unei persoane. Mi-e mai usor sa o blochez.

  Apreciază

 5. Am eu metodele mele de management al timpului…Nu consider că ar trebui să mă justific în fața nimănui căror activități sau pasiuni aleg să le aloc timpul meu liber.
  Nu mi-am povestit viața privată pe acest blog, mă confundați cu o altă cititoare…
  Așa cum pe mine nu mă interesează viața personală a cititorilor acestui blog, cred că ar trebui să fie valabilă și reciproca.
  Aluzia aceea din final…poți sta liniștita, fiindcă am oameni dragi lângă mine, pe care-i iubesc și care mă iubesc foarte mult și care-mi înțeleg pasiunile.Când iubești cu adevărat pe cineva, îți dorești să-l vezi fericit și îl accepți așa cum este.Mie îmi place liniștea, dar uite că și atunci când îți vezi de treaba ta, tot se mai împiedica cineva și îi curge un strop de cafea fierbinte pe mâna ta…

  Apreciază

 6. A – depinde ce intelege producatorul prin greseala. Cine finanteaza are dreptul sa judece, mai ales ca exista intotdeauna un contract si mai ales daca au si existat niste reguli. Altfel, fiecare ar face ce vrea, pe banii altuia, nu?
  Gabriela – se vede ca te documentezi, bravo! Dar asta nu inseamna ca toate parerile tale sunt pertinente. Nici limba roamna, oricat de mult crezi tu. Fiecare are propiul nivel de intelegere, nu?
  Alina B – te admir ca ai asa mult timp, ziua – noaptea, sa citesti totul si sa si comentezi mereu. Daca tin minte, tu erai tanara care ne-a povestit de minunata ei poveste de dragoste, nu? Iubitul nu e gelos pe timpul pe care il aloci altora. nu?
  Dna admin – multumim pentru traduceri! Blogul e pentru toata lumea care intra, nu?

  Singuratatea e grea, nu?

  Apreciază

 7. Ar fi pacat sa o scoata din serial pentru o gresala. Poate se impaca si continua serialul asa cum trebuie. Oricum, daca e sa iasa nu cred sa mai aiba viata lunga serialul fara personajul principal feminin.

  Apreciază

 8. Nu vreau să conving pe nimeni…dar că am fost la școală și știu să scriu românește și să folosesc corect majusculele, cred că se vede!

  Apreciază

 9. Le știu că citesc, mă documentez, dacă mă interesează ceva. Ca să poți susține ce-ți place și mai ales ce nu-ți place, întotdeauna trebuie să ai argumente!

  Apreciază

 10. Vor pierde toți , nu doar Irem Helvacıoğlu! Irem face un cuplu foarte bun cu Ulaş Tuna Astepe, au luat și trofeul Altin Kelebek pentru această interpretare. Cred că fără ea se va pierde mult din ratingul serialului.
  Părerea mea, că astfel de staruri create de succesul unui serial, singurul din viața lor, își cam i-au nasul la purtare și mai știu vreo două -trei exemple!

  Apreciat de 1 persoană

Comentariile nu închise.