Au deschis barul

Publicat de

A scris Onur Baştürk (Hürriyet) în urmă cu două zile.

„Barul Müştemilat şi-a deschis porțile,într-un mod surprinzător,marți seara.

La inaugurarea barului au participat asociații Barış Arduç și Engin Öztürk.

Cum este barul Müştemilat?

Se intră întâi printr-o grădină dintr-o curte interioară.

Apoi, se deschide o ușă din fier și se coboară pe o scară cu lumină slabă.

Cortina de la capătul străzilor duce la Müştemilat.

Are o scenă mare și mese sub formă de tobe. Distractiv.

Locul nu este înghesuit, ci spațios.

Sigur că există și muzică live.

În prima seară cântat  Çağlar.

DJ-ul ar fi cam amator pentru că a dat aceeași piesă de două ori.  🙂

În curând, la nivelul pe unde se intră în Müştemilat, se va deschide un restaurant fastfood (hamburger). Pentru cei cărora li se va face foame în miez de noapte.Barış și Engin vor fi acolo în fiecare noapte? Sigur că nu vor fi. Fiecare are o altă profesie de bază.

Dar se poate spune că Engin va putea fi văzut mai des acolo. Pentru că lui Engin îi place viața de noapte.„

Reclame

20 de comentarii

 1. :))))))) curier curier dar a stout unde:))))
  Vcg citeste vcadc de aceea zic :)))))))))
  Daniella daca faci asta sa nu spui ca ca esti de pe blog:)))))))

  Apreciază

 2. 😆😁 de fapt Raluca, mie imi trebuie doar o zi, cat sa intru sa-mi scriu adresa de mail cu marker permanent pe toti peretii😛. Si imi fac selfie cu barmanul… postez cu mesajul ”cu drag, Daniella” . Ca-mi scrie sau nu, nici nu mai conteaza, ca sigur ma tine minte.
  Saracu! O sa ceara ordin de restrictie si pentru IG… sa stau la distanta de 2000 m de contul lui! Ce sa-i fac! Acum degeaba isi schimba profesia ca eu am apucat sa am ”capsa pusa pe el” .

  Apreciază

 3. Aveți mare dreptate!Dar se pare că au devenit și ei cititori fideli ai acestui blog, de vreme ce intră mai mereu să corecteze, am văzut doar că găsesc greșeli și unde nu sunt…

  Apreciază

 4. Daniella, poate ne invata prietena blogului fana fabulosului cum a dat ea de el:)))))
  Hai mai 3 zile e sufient. Faceti un mic scandal cu mancarea , chemati patronul:))))
  Daca nu esti prietena nici cu Gupse…aveai o sansa:))))))
  Hai hepi niu ier

  Apreciază

 5. Ce bine era dacă eram DJ-iță…știam și când sosea Baris, așa din când in când, sa se asigure ca lucrurile merg bine…
  Găseam eu un moment propice și dacă s-ar fi organizat și seri de karaoke, îl invitam sa cântam in duet “ Bu su Hic durmaz”, măcar din politețe nu cred ca m-ar fi refuzat.Bine, eu cântam în surdină, că nu aș fi vrut ca cei prezenți in bar sa nu-și mai dorească să revină.🙂
  Și pentru că am văzut că Baris și-a pus amprenta in amenajarea acestui loc special, prin faptul că e un loc intim, discret, unde te poți relaxa(e și misterios, așa cum e el), plus ca mesele sunt in formă de tobe și știm prea bine că lui îi place f. mult sa cânte la tobe și mai ales îi plac horele, cred că i-aș face o surpriză plăcută, dacă l-aș invita apoi la dans.
  Îl învăț perinița, că e un dans popular care se joacă tot in cerc, într-un ritm alert și nu va mai putea scăpa de pupicii mei.😉Da, va fi într-adevăr o seară atipică și sigur le va plăcea perinița noastră celor prezenți!

  Apreciază

 6. :-))) adevarat Luiza! Acum am alta dilema, cate nopti trebuie sa fac rezervare ca sa-l gasesc pe el sau cel putin pe Engin, care m-ar putea conduce la „victima”….ca rezervari succesive ies in evidenta, doar daca nu am un nume pentru fiecare seara….. un fel de „aceeasi Marie, alta palarie”.

  Apreciază

 7. Nu-mi place cum a scris Onur Baştürk, neconvingător! A bifat o știre, sau mai bine zis a confirmat știrea data tot de el, fără sa se străduie prea mult, nici de bine nici de rău (parca era vorba de 1 decembrie data deschiderii)! Cine știe la ce s-o fi așteptat de a fost așa de surprins. „Asociații” sigur știu ce vor sau ce așteptări au daca nici măcar de publicitate nu au nevoie, ca destul ai vânează presa de scandal. Eu ma bucur pentru ei, ca pina la urma proiectul despre care au vorbit s-a materializat chiar daca fără focuri de artificii, baloane colorate, sclipici si invitați de onoare!

  Apreciază

 8. Nu-i place viata de noapte, dar nici somn nu are… numai eu stiu de cate ori a fost activ pe IG la 2, 3 sau 4 dimineata…..oopss, am dat din casa! Da, era treaz ca atunci pleca la sala. Ca asta-i viata lui, la sala si acasa.
  Sigur ca nu isi fac publicitate pe seama lor. Oamenii au deschis o afacere, nu un loc de pelerinaj pentru fani. S-a mai trezit el cu o mama cu doua fete la usa casei. Cum bine stim, are multe fane adolescente si nu cred ca isi doresc sa se organizeze „excursii scolare” cu vizita la club. Oricum sunt 4 asociati in total si este evident ca se va ocupa mai mult de local cel care are si restaurantul. Ca e in zona si are mai multa experienta. Dar sunt sigura ca ideea meselor in forma de toba e 100% made in mintea lui Baris. Da, muzica are nevoie de ceva mai multa…. atentie. Mai bine canta el decat formatia chinuita pe care au avut-o la deschidere…. dar rezolva ei si asta!
  Cat despre vita de vie…. stim din presa, presa care pe unii ii divorteaza, pe altii ii casatoreste, unora le face copii, le cumpara case….. deci nu stim cu siguranta daca si-a cumparat vie sau e cumparata de presa.
  Si nu in ultimul rand… Baris e omul care tace si face…. el face multe, apare in multe locuri, dar noi stim prea putine…. adica stim atat cat vrea el si cand vrea el sa se stie.

  Apreciază

 9. Până va afla Baris de blog și va da un lung interviu aici, să ne lămurească despre toate curiozitățile pe care le avem, atât noi, fanii lui, cât și cei care nu-l îndrăgesc, îmi permit să fiu eu avocatul lui…🙂

  Apreciat de 1 persoană

 10. Aș dori să fac o scurtă clarificare pentru acea doamnă care corectase-social adj.=comunicativ, expansiv, prietenos, sociabil, volubil.Așadar era corect, fiind un sinonim al cuvântului sociabil.
  Și o altă clarificare-de ce i-a plăcut să achiziționeze teren cu vița de vie, foarte simplu, pentru beneficiile uimitoare ale strugurilor, nu stau acum să le enumăr, dar să știți că strugurii au efecte extraordinare pentru sănătate.Și mie îmi plac strugurii albi foarte mult și nu beau absolut deloc alcool.De ce i-a plăcut să deschidă bar, dacă nu-i place viața de noapte…pentru că e un om prietenos, loial prietenilor, iubitor de muzică live și și-a dorit să aibă un loc intim, unde să se poată întâlni in liniște cu prietenii dragi, dovadă că este un om discret este și faptul că nu a dorit o inaugurare cu fast, de aceea nici nu a anunțat presa, doar pe Onur Basturk, pe care-l consideră apropiat.Cei care-l cunosc pe Baris știu că el merge doar la sală și foarte rar mai ia masa in oraș cu prietenii lui.Nu frecventează cluburi de noapte, pentru că nu-i place agitația.

  Apreciază

 11. Buna dimineata ! Daca nu ii place viata de noapte tanarului nostru, o sa lucreze in ture cu asociatul sau : unul de zi , unul de noapte !!!! Multumim pentru traducere ! O duminica placuta !

  Apreciază

 12. Ce să-i faci…, gusturi și gusturi. I-a plăcut teren cu viță de vie, i-a plăcut să deschidă bar, dar nu i-a plăcut viața de noapte. Lui Barîș.

  Apreciază

Comentariile nu închise.