ACTORI TURCI

A fost unul dintre cei mai frumoși ani


Kadir Doğulu și Neslihan Atagül au participat la proiecția specială a filmului “Sibel”, prilej cu care au stat de vorbă cu reporterii.

Au spus că sunt foarte curioși să vadă filmul deoarece Damla Sönmez a obținut pentru rol foarte multe premii internaționale.

Au avut cuvinte de laudă pentru Çağatay Ulusoy despre care au spus: „Este un proiect foarte frumos pentru țara noastră. Trebuie sprijinit. Este un actor turc de mare succes.„

Kadir Doğulu a vorbit despre noul proiect spunând că este o frumoasă poveste de dragoste și speră să placă publicului.

Tot Kadir Doğulu a mai spus că Neslihan vrea să se odihnească o vreme și nu știe dacă își va schimba intenția în 2019, dar el va munci…

Au mai spus că 2018 a fost unul dintre cei mai frumoși ani ai lor și speră un 2019 mai bun pentru toată lumea.

Când reporterul le-a reamintit de zvonurile conform cărora se vor despărți și a adăugat „deși sunteți de mână„, actorul a răspuns râzând: „Dacă ne vezi de mână, de ce mai întrebi?„

Au fost întrebați dacă 2019 ar putea aduce o veste bună pentru ei, venirea unui bebeluș, el a răspuns: „Sperăm ca totul să se întâmple în cel mai oportun timp.„, iar Neslihan A. a spus (tot râzând): „Ne adresează cea mai critică întrebare din lume, ce poate veni din partea presei și , până la urmă, ne întreabă.„

https://www.ucankus.com/video/65231/kadir-ve-neslihan-in-kacamak-bebek-cevabi

 

6 răspunsuri »

 1. Nu vorbesc din cărți și din păcate a trebuit să o văd pe Damla, pentru că a jucat alături de actori pe care-i apreciez Oare cum ar fi să vedem doar filme care au aprecieri pozitive din partea criticilor?

  Apreciază

 2. Felicitari Neslihan,pentru raspunsul dat…presa ,a primit ce-a meritat ! Iubirea voastra,e magie/e pura,tandra si una la o mie ! Un An Nou,asa cum vi-l doriti !!!

  Apreciat de 1 persoană

 3. Nu am vazut-o pe Damla in niciun proiect pana acum (sper sa vad Sibel cumva), insa rolul din acest film i-a adus mai multe premii la festivalurile de film (din Turcia si din strainatate), toata lumea lauda performanta ei … banuiesc ca nu degeaba, vorbim de critici de film, nu de premii ale publicului.

  Apreciază

 4. Iar răspunsul actriței Neslihan, referitor la vestea bună…e chiar penibil!

  Apreciază

 5. De cand asteptam gala Sibel, m-am bucurat c-a participat intreaga echipa – omul meu „Vartolu” joaca alaturi de Damla 🙂 Tare-mi doresc ca filmul sa ajunga peste tot in Europa (intre timp ruleaza in Germania, cred ca-n Turcia la finalul lui februarie), mi-as dori sa-l vad, trailerul este grozav!

  Apreciat de 1 persoană

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.