O poveste a zilelor noastre

Publicat de

Cartea scrisă de Lewis Carroll și tradusă până acum în o sută șaptezeci și patru de limbi,  “Alice în Țara Minunilor„, este pusă în scenă, sub regia lui Serdar Biliş și coregrafia lui Beyhan Murphy, într-un musical-adaptare contemporană.

În musicalul denumit “Alice”, Serenay Sarıkaya va fi personajul principal “Alice”.
Din distribuție mai fac parte: Ezgi Mola (Regina), Enis Arıkan (Iepurele), Şükrü Özyıldız (Pălărierul), İbrahim Selim (Rege), Merve Dizdar(Pisica).
Musicalul se va lansa la 7 februarie cu un spectacol de zile mari!
“Cine sunt eu? Cine e real? Cine e virtual?
Simțindu-se prinsă în viața pe care o trăiește, Alice dă curs provocării unei aplicații mobile și,urmărind iepurașul alb, ajunge într-o lume virtuală.
Căutând răspunsul la întrebarea “Cine sunt eu?”, Alice se trezește într-o lume fantastică și, cu bogăția puterii imaginației, în acest nou univers, își va testa curajul confruntându-se cu temerile și dorințele sale.
Musicalul “Alice” este povestea creșterii unei tinere care a fost aruncată într-o lume virtuală de astăzi, izolată de comunicarea din viața reală.
alice1.jpg
Sursa: 1001dizi.net
Reclame

2 comentarii

  1. Mi se pare alegerea potrivită ,ținând seama de aspectul ei inocent, de vocea specială.
    În ceea ce privește talentul actoricesc, este incontestabil. Am văzut-o în „Lale Devri” (la noi doar un sezon din 3,4), serialul care a rămas, până în prezent, cel mai frumos pe care l-am văzut, dar și în „Medcezir”, care mi-a plăcut mai puțin.

    Apreciază

  2. Felicitari dragutei mele, ma bucur ca este intr-o continua tranformare, incearca mereu ceva nou, bravooo! Din cat am inteles eu din articole, toate biletele pentru 7 februarie s-au vandut intr-o ora 🙂 🙂 oley!

    Apreciază

Comentariile nu închise.