Să fie cu noroc!

Publicat de

KEREMCEM și-a încheiat vizita la Amsterdam unde, în perioada 6-10 decembrie s-a  desfășurat ediția Genius – Masters of LXRY. 42.500 de metri pătrați de LUX în: artă, design interior, bijuterii, mașini, iahturi, ceasuri, gastronomie, cu lansări exclusive de produse, ediții limitate, cele mai recente tendințe în călătorii și design interior și cele mai noi mașini, precum și spectacole de modă, evenimente de networking, muzică live.

Amsterdamul i-a oferit un ultim dar al acestei călătorii: curcubeul.

 

 

„Amsterdam, rămas bun cu un curcubeu.„ scrie Keremcem pe Instagram Stories.

 

Mi-aș dori ca acest curcubeu să-i aducă noroc în carieră.

k2.jpg

 

 

 

Reclame

5 comentarii

 1. Keremcem a avut o săptămână plină de bucurii,dar a lipsit jumătatea de măr.Ii doresc mult noroc și să fie fericit că merită!

  Apreciază

 2. Mulțumim mult ! Dar cât de încântați am fi fost dacă imaginea statuetei era luată din poziția din care s-ar fi văzut și eticheta!
  Oricum ne-a dus cu trimis cu gândul la frumoasa zeiță războinică Diana – Artemis din Templul Lunii de la Efes .
  Și oricum artistul a echipat-o cu toate atributele venite din antichitate: sălbăticie, cruzime, naturalețe, suavitate, ingenuitate, senzualitate, fertilitate, fecunditate, maternitate.
  Studiată mai cu atenție, pare că seamănă cu Ilay !
  Și pe Instagram (cu o replică simpatică), ca și în mitologie, povestea merge mai departe și apare Acteon pe care Diana, fiindcă a fost descoperită, se răzbună metamorfozându-l într-un frumos cerb (sau poate țap) (Ovidiu), pe care câinii prietenilor îl sfârtecă, spre satisfacția acestora !

  Apreciază

Comentariile nu închise.