Premiul pentru Cel mai Bun Actor de Comedie Romantică

Publicat de

 

 

 

„Vă mulțumesc. Plecam, dar m-am întors de la jumătatea drumului… Înainte de toate, aș vrea să vă spun că ochelarii mi i-am pus din cauza afecțiunii de la ochi. Vă rog să nu mi-o luați în nume de rău. Și Anıl Çelik are probleme la ochii, așa că, timp de două săptămâni vm purta ochelari în serial. Vă mulțumesc foarte mult pentru acest premiu. Mi l-am dorit foarte mult, de aceea sunt foarte fericit.

Aș avea de mulțumit multora, aș ajunge până la învățătorul din școala primară, dar acest premiu l-am luat împreună cu Erkenci Kuș.

La Erkenci Kuș avem un mediu de filmări foarte frumos.

În fiecare săptămână trebuie să transmitem publicului nostru energie foarte înaltă.

Mulțumesc GOLD YAPIM care ne-a asigurat o atmosferă de filmări extrardinară, lui Faruk Turgut, cel care ne-a adus laolaltă, lui Çağrı Bayrak şi echipei sale de regie care ne lasă foarte liberi și, cu mișcările celemai corecte, obțin de la noi tot ce e mai bun…

Și mulțumesc, în mod special, dragei mele partenere , iubitei mele partenere, Demet Özdemir. Ce bine că ești!

Jumătate din acest premiu, oricum, îi aparține.

Vă mulțumesc foarte mult.„

 

Jurnalista Ranini scria pe Twitter: „Sigur că și eu sunt de acord că lui Can Yaman i-ar sta bine orice ar purta, dar a venit la festivitate cu ambii ochi infectați. Ochelarii nu sunt de decor,ci o necesitate. Însănătoșire grabnică!„

bandicam 2018-12-11 01-35-59-603.jpg

Există și o mamă fericită și mândră de fiul ei!

 

 

 

„Dacă ați ști cât de mândră am fost aseară! Niciun succes nu este întâmplător. Felicitări,fiule și draga lui parteneră Demet Özdemir.”

„Felicitări nouă, draga mea parteneră.„ scria Can Yaman.


Can Yaman s-a născut la 8 noiembrie 1989 în Istanbul.

A absolvit Liceul Italian și Facultatea de Drept.

A jucat până acum în cinci seriale TV:

2014 Gönül İşleri Bedir rol secundar
2015 İnadına Aşk Yalın Aras rol principal
2016 Hangimiz Sevmedik Tarık Çam rol principal
2017 Dolunay Ferit rol principal
2018 Erkenci Kuş Can Divit rol principal
Reclame

3 comentarii

  1. Superb om, actor, când o sa vedem și noi acest serial romantic la noi la tv? Nu l-am văzut in nici un serial , doar din aceste știri din acest blog, pe IG, dar emana carisma suficientă și de aici ca sa-ți dai seama de el. Demet pune mâna pe el, nu-l lasă sa-ți scape.

    Apreciază

  2. Si noi va multumim , draga dna Guler ( ca sa il copiez pe Can Yaman) ca existati si ca ne bucurati cu aceste traduceri si informatii de ultima ora.
    Imi place actorul ,are carisma , vad ca are si decenta si simtul umorului. Mi-a placut mult de tot in ,,Dolunay ,, dar mi-e greu sa ma obisnuiesc cu noul lui look din EK, mai rebel , care aduce a cocalar ,( desi am vazut ca joaca bine si rolul asta ), asa ca am amanat urmarirea acestui serial pentru la vara :))) Asta pentru ca mi-e drag un serial ,,Duo Magic ,, si am la ce ma uita .

    Apreciază

Comentariile nu închise.