În emisiunea mondenă „Gel konușalım/Vino să vorbim„ de la TV8, s-a adus în discuție postarea lui Özcan Deniz de pe Twitter (fotografia din timpul filmărilor „Evim Sensin/Casa mea ești tu„ în care a jucat împreună cu Fahriye Evcen).

Părerea moderatoarelor este că nu ar fi posibilă o astfel de postare fără acordul lui Özcan Deniz și nu ar fi trebuit să existe deoarece ambele părți sunt căsătorite și au/vor avea copil.

Întrebat ce are de spus cu privire la această situație, invitatul permanent al emisiunii, actorul Hakan Ural, vecin și prieten bun cu Burak Özçivit, a spus că nu a crezut nici cu luni în urmă, când i-a dat like unei fotografii a actriței, în explicația lui Özcan Deniz și nu crede nici acum. Consideră că gestul este unul rușinos, i-ar spune-o și în față, că ar fi trebuit să sufle și în iaurt după pățania de anul trecut.

Au spus, totuși, că nu este o postare cu rea intenție și Özcan Deniz nu și-a imaginat că vor fi astfel de reacții.

A mai spus că nu vrea să lungească discuția pe această temă pentru a nu ajunge la o dimensiune deranjantă.

A anunțat că Burak și Fahriye sunt foarte fericiți, sarcina decurge foarte bine și va fi un tată foarte bun.

Burak este foarte motivat pentru noul proiect, Osman Gazi, de anul viitor.

Moderatoarele au spus că nicio persoană celebră nu s-ar duce să stea aproape o lună de zile la socrii și că el este de apreciat.

Actorul din studio a spus că Burak se împacă foarte cu familia soției și cumnații surorilor ei și că ar mai sta acolo dacă ei (prietenii din Istanbul) nu l-ar chema.

A adăugat că astfel de gesturi se fac din iubire.

View this post on Instagram

Toplandık yine

A post shared by Hakan Ural (@hakanuralofficial) on

La cât de prieteni sunt, Hakan Ural nici nu putea spune altceva.