ACTORI TURCI

A renunțat la un proiect


Actrița Gökçe Bahadır ar fi trebuit să facă parte din proiectul realizat de  Aykut Gürel, un album cu melodiile compozitoarei Sezen Aksu. Protagonista serialului Ufak Tefek Cinayetler/Crime Minore, a renunțat la acest proiect muzical din pricina filmărilor care îi ocupă foarte mult timp. (Sursa: Gecce).

Același producător, Aykut Gürel, a realizat albumul actriței Bergüzar Korel.

Gökçe Bahadır ar fi trebuit să cânte o melodie pentru acel album. Pare ceva minor, dar e atât de important când poți face ceva din pasiune!

Bine că s-a dedicat filmărilor serialului, iar alții au decis să se termine peste două episoade!

Referitor la filmări, Çağatay Ulusoy spunea că pentru Netflix a filmat în condiții umane și niciodată peste 10 ore/zi. Pentru un serial turcesc, a atins recordul de peste treizeci de ore de filmare fără să plece de la platouri.

2 răspunsuri »

 1. Profesia de actor este una solicitantă, în care trebuie să transmiți emoție, să te dăruiești, să te consumi, să arzi…
  Dar să muncești 30 de ore neîntrerupt, mi se pare inuman, cum să mai dea randament săracii actori și să pară fresh după atâtea ore de filmare?Doar nu sunt roboți.
  Ar trebui făcut ceva în privința duratei episoadelor.Mă bucură faptul că la Carpisma au recurs la această metodă, deși văzusem pe IG o postare cu Alperen Duymaz de la filmări, de la 2 dimineața.Așadar și ei lucrează la foc continuu, când ar trebui să se odihnească.Există scene pe care trebuie să le filmeze pe timp de noapte, însă ar trebui să aleagă niște ore mai potrivite, să aibă timp și actorii să se refacă.Eu îmi amintesc de Baris în unele scene din Kiralik Așk, în care avea ochii mici și prietenoși, pentru că și ei erau f. obosiți din pricina multor ore de filmări…
  Ce-i drept, ei fac asta din pasiune și poate nici nu mai simt oboseala, este o profesie grea, dar care aduce și satisfacții.
  E păcat însă când din pricina audientelor scăzute, se întrerupe brusc serialul și nu se mai ține cont nici de munca, nici de dedicarea actorilor și a întregii echipe.

  Apreciază

 2. Cu siguranta se vor ivi si alte ocazii pentru dragalasa Gokce; sunt trista ca se termina serialul, insa cred ca a fost un proiect benefic pentru toti actorii implicati, au cucerit publicul din multe alte tari .. aici la mine „Oya” este foarte indragita, la fel si restul echipei. Speram ca incet incet sa fie scurtata durata episoadelor – ce bun a fost episodul 2 din Carpisma, doar 1 ora 41 de minute.. totul foarte intens, fara scene inutile, timpi morti 😉 (bine, si asa e prea lung.. dar tot este o imbunatatire, de la 2 ore si ceva).

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.