Pe contul de Twitter al actorului Özcan Deniz există explicația cu privire la postarea fotografiei din timpul filmărilor la „Evim Sensin/Casa mea ești tu„ cu Fahriye Evcen și Özcan Deniz în rolurile principale.

Iată traducerea comunicatului:

COMUNICAT

„Agenția Gizli Media, ca „administrator digital de brand„, asigură servicii, de mulți ani, pentru Özcan Deniz şi DNZ Film, aşa cum asigură servicii profesionale multor artiști și branduri.

Exceptând contul de Instagram Özcan Deniz, toate conturile din social media, respectiv Twitter, Facebook și Youtube, sunt administrate în mod profesional de agenția noastră. În aceste conturi, tot conținutul referitor la Özcan Deniz, respectiv seriale, filme, muzică și alte proiecte, este postat, regulat și periodic, de agenția noastră.

Postarea social media la care se face referire în presă, de asemenea, a fost realizată de agenția noastră prin autorizarea pe care am primit-o de la Özcan Deniz, aceea de a-i administra conturile.

Conținutul la care se face referire, este un film, coproducție DNZ Film și Avșar Film, un conținut Youtube distribuit, regulat și periodic, în atenția urmăritorilor.

Gizli Medya „

bandicam 2018-12-01 09-50-38-823.jpg

Așadar, Özcan Deniz postează doar pe Instagram.

Twitter, Facebook și Youtube sunt administrate de această agenție.

Cred că așa se întâmplă și cu alte vedete.

Reclame