În perioada 12-13 decembrie se va desfășura la Hilton İstanbul Bomonti, cu participarea a două mii de lideri de afaceri, conferința „MARKA 2018„ organizată de Yürekli și Yapı Kredi World.

La două dintre panelurile conferinței vor participa îndrăgiții actori Bergüzar Korel, Kıvanç Tatlıtuğ şi Engin Akyürek.

Kıvanç Tatlıtuğ şi Cüneyt Yavuz vor vorbi despre valorile comune ale imaginii brandului „Mavi„,Kıvanç Tatlıtuğ, actor care, prin talentul său, s-a transformat într-o stea la nivel mondial, cât și despre călătoria de zece sezoane a acestei povești de colaborare.

Nouă din zece din Turcia și patru sute de milioane de persoane din întreaga lume, conform haberturk.com, urmăresc serialele turcești. Din acest punct de vedere, ele reprezintă una dintre cele mai importante valori economice și remarcabil element de promovare pe plan mondial pentru Turcia.

La acest panel vor participa: Bergüzar Korel și Engin Akyürek, Ateş İnce- Director General al MADD Entertainment și Dario Turovelzky- Vicepreședintele postului de televiziune TELEFE din Argentina. Vor vorbi despre succesul serialelor turcești în America Latină, dar și despre deschiderea cinematografiei turce către lume.