Omul de televiziune ACUN ILICALI a decis să divorțeze după un an și două luni de la căsătoria cu Șeyma Subaşı.

Acesta a confirmat știrea realizatorilor unei emisiuni de televiziune.

Divorțul are loc astăzi de comun acord.

După mai bine e 8 ani de relație, Şeyma Subaşı și Acun Ilıcalı s-au căsătorit, în septembrie 2017.

Cununia civilă a avut loc la Ambasada Turciei din Marsilia. Nunta a avut loc la Bagatelle Beach St. Tropez în prezența a 250 invitați (unde a mai avut loc o cununie civilă simbolică). După miezul nopții, invitații s-au distrat la Byblos Hotel/ Cave cu renumitul DJ Solomun.

Mireasa a purtat  5 ținute.

 

 

 

La 49 de ani, Acun Ilıcalı este proprietarul ACUN MEDYA. După o carieră de reporter sportiv, prezentator și realizator de emisiune de călătorii, acesta a fondat propria companie media. Este producătorul emisiunilor de succes: EXATLON, „Vocea Turciei„, „Turcii au talent„, „Survivor Turcia„, „Acesta este stilul meu„, și deține postul de televiziune TV8.

Acun Ilıcalı a fost căsătorit de două ori:

Seda Başbuğ (1988-1993)
Zeynep Yılmaz (2003-2016)

căsătorii din care are 3 fete: Banu, Yasemin, Leyla.

Şeyma Subaşı s-a născut în anul 1990 la Istanbul. A absolvit Facultatea de Creație Vestimentară a Universității İstanbul Aydın. Este model de la vârsta de 16 ani. În 2008 a participat la Miss Turcia fără a obține un rezultat remarcabil. Tot în 2008, a participat la emisiunea concurs „Accepți sau nu?„unde a câștigat o sumă de bani și tot atunci a început o relație cu producătorul Acun Ilıcalı. După ce Acun Ilıcalı a divorțat de Zeynep Ilıcalı, Şeyma Subaşı s-a remarcat prin desele postări pe rețelele de socializare. Şeyma Subaşı și Acun Ilıcalı au o fetiță pe nume Melisa.

melisa.jpg

Reclame