ACTORI TURCI

İzzet Pinto are dreptate?


Conform jurnalistei Birsen Altuntaș, Pınar Deniz este cap de listă între actorii care au primit cele mai multe oferte pentru noi proiecte.

După terminarea serialului „Bir Deli Rüzgâr/Un vânt nebun”, aceasta a primit zece oferte pentru filme și seriale. Nu a semnat încă pentru niciun proiect.

Îmi amintesc că jurnalista Oya Doğan (Gazete Vatan) a vorbit cu İzzet Pinto, CEO-ul de la Global Agency, despre condițiile în care se poate vinde un serial în străinătate și un clasament al actorilor care vând acum cel mai bine.

Pinto spunea atunci: “ Deoarece „Fatmagül’ün Suçu Ne?’ este cel mai vândut serial actualmente, pe locul întâi sunt Engin Akyürek și Beren Saat!

În 2018 cel mai vândut serial a fost „Anne/Mama’ De aceea, Cansu Dere este în creștere. Kıvanç Tatlıtuğ, Halit Ergenç, Bergüzar Korel, Kenan İmirzalıoğlu, Burak Özçivit sunt încă în locurile acelea situate cel mai sus în listă.„

Și mai spunea Pinto, “Cred că Pınar Deniz va crește foarte mult și va ajunge pe această listă.„

PD.jpg

Pınar Deniz a jucat în serialul de succes „Vatanım Sensin/Patria mea ești tu„, dar și în filmul de cinema „Kardeșim benim 2 (cu Burak Özçivit, Murat Boz şi Leyla Feray).