Să nu spui niciodată „Dar dacă…„


Elçin Sangu este coperta ediției aniversare de cinci ani și a acordat un interviu revistei BeStyle Magazine.

Iată!

 


<<Este o actriță cu particularități diferite și a intrat în viața noastră altfel decât culorile obișnuite. Are o frumusețe simplă, clară și atipică. Este foarte elegantă, veselă, drăguță și naturală.

De această data, Hakan Öztürk și echipa sa au dat o interpretare cu o altfel de atingere talentatei actrițe Elçin Sangu.

Într-o atmosferă autentică, i-au transformat părul roșcat într-o culoare închisă și au realizat un shooting special. Veți fi uimiți și vă va plăcea foarte mult.

Talentul actoricesc și energia actriței cu voce frumoasă sunt incontestabile. De această data, ea vine cu un rol ambițios în fața noastră.

În noul serial “Çarpışma/Coliziunea” de la Show TV.>>

Așa cum ne-a „izbit„ pe noi, minunata Elçin Sangu este în ediția noastră aniversară de 5 ani, gata să-și „izbească„ fanii cu un nou rol și un nou partener!

 *****

e2.png

R: Aș vrea să fac introducerea cu noul serial. Luna aceasta vei fi pe micul ecran cu un proiect ambițios, “Çarpışma/Coliziunea”. În presă s-a reflectat drept intersectarea unor vieți prin coliziunea a patru mașini. Ce fel de poveste va fi? Ne poți povesti un pic? Ce ai simțit legat de proiect atunci când l-ai citit?

ES: Vorbește despre patru personaje principale care se intersectează prin coliziunea a patru mașini. După acest accident. Destinul nu-i va mai despărți niciodată. Când am citit proiectul, am văzut consistența fiecărui personaj și asta m-a emoționat. De asemenea, povestea mi-a plăcut foarte mult.

R: Ce fel de femeie este Zeynep, personajul tău? Pare un personaj surprinzător.

ES: Este directoarea uneia dintre cele mai mari filiale ale unei bănci importante, are mari responsabilități profesionale și este de mare succes. Este căsătorită, are o fetiță. Fetița este tot ce are mai de preț în viața ei. Exceptând-o pe fiica ei, percepe totul, pe toată lumea drept un element de pericol. Pe cât este de determinată în viața profesională, pe atât de interiorizată și retrasă este în viața personală. Evenimentele îi vor declanșa temerile și viața i se va schimba deodată. Va conștientiza cât este de puternică.

R: Așa cum știm cu toții, ai absolvit secția de operă. Muzica, precum orice ramură a artei, are o mare legătură și cu actoria. Faptul că ești absolventă de operă crezi că a constituit in a percepe un personaj de interpretat sau a avut un aport anume?

ES: Deoarece opera este o ramură a artei în care se expun muzica și actoria, din punct de vedere tehnic oricum faci actorie. Singura diferență este că nu e în fața camerelor de luat vederi, ci performanță în direct. Când studiam la Conservator, aveam ca discipline obligatorii: canto, instrument, dans,limbă străină. Pot spune că au format baza profesiei mele de azi.

R: În afara scenei, se fac multe musicaluri și pentru marele ecran. Există vreun musical sau actor care ți-a rămas în trecut sau recent în minte?

ES: Ultimul musical vizionat cu plăcere a fost La La Land.

R: Dacă ar fi să venim la proiectul „Yașamayanlar/Cei ce nu trăiesc„, e un proiect despre care s-a vorbit vreme îndelungată și primul serial cu vampiri din Turcia. Cum a fost experiența? Crezi că și-a atins scopul?

ES: Era un proiect în care m-am implicat fără rețineri, pregătită pentru rezultate bune sau rele, un proiect care necesita curaj. Rezultatul a fost cel scontat de mine. Publicul care a spus bine sau rău s-a împărțit în două și este exact ce așteptam. Un proiect care necesita curaj, un experiment. Latura cea mai frumoasă a fost, după părerea mea, că am avut cu toții curaj să-l realizăm.

R: Așa cum am vorbit, ai făcut parte din mai multe proiecte, inclusiv unul digital. Anul trecut ai făcut și un film. Ai visat să joci pe o scenă de teatru?

ES: Îmi doresc foarte mult să fiu pe o scenă de teatru. Cred că o voi face cândva. Dar acum, nu cred că voi reuși serial și teatru simultan.

e1.png

R: Știm că urmărești foarte multe seriale și filme, de asemenea că te atrag detaliile din spatele camerelor de luat vederi. Există, în ultimul timp, un film/serial, actor intern sau internațional favorit?

ES: Urmăresc atât de multe filme și seriale, sunt atâtea proiecte care îmi plac! Este greu de ales unul singur, dar, dacă ar trebui să aleg, din punct de vedere al actoriei și subiectului, în ultima perioadă mi-au plăcut The Sinner și Jessica Biel.

R: Vedem foarte multe ecranizări inspirate din povești reale de viață. Ți-ai dori să dai viață unui personaj despre cineva real? Dacă ar fi o astfel de situație, te-ai gândit cui ai fi vrut să-i dai viață?

ES: Aș fi vrut să joc rolul Lady Diana.

R: Cum te împaci cu moda? O urmărești? Care sunt piesele despre care poți spune că sunt în garderoba ta și nu poți renunța la ele?

ES: Nu sunt o înfocată urmăritoare a modei, dar cumpăr dacă îmi atrage atenția ceva în mod deosebit. Sacoul de piele este piesa la care nu pot renunța.

R: Nu prea folosești social media, de aceea nu știm foarte multe despre tine, dar, din unele postări ale tale, presupun că ești amuzantă și distractivă. Așa ești într-adevăr?

ES: În general îmi place să mă distrez și să râd. Și comentariile celor din jur sunt în acest sens.

e5.png

R: Ești de origine cercheză. Care este particularitatea cea mai proeminentă a originii de cerchez. De pildă, știm că dansezi frumos.

ES: „Mama și tata fiind de origine cercheză, din copilărie am fost crescută în spiritul tradițiilor cercheze. A dansa este doar o parte. Cea mai proeminentă particularitate a originii de cerchez este aceea de a acorda o foarte mare importanță respectului.„

R: „Este frumusețea necesară unei actrițe? Tu ești o femeie foarte frumoasă. Este un avantaj?„,

ES: „Chiar dacă frumusețea este uneori un avantaj, de cele mai multe ori este un dezavantaj.„

R: Îți place să te plimbi. Dacă ar fi fost să vrei să-ți iei lumea în cap și să pleci, unde ai fi plecat?

ES: A răspuns (râzând): „Pe Marte. J

R: Se spune că pe măsură ce crești visurile se micșorează. Dar cum tu activezi în artă și creație, ai putea să-mi spui care este cel mai mare proiect la care visezi?

ES: Nu cred că visurile se micșorează pe măsura creșterii noastre. Este o greșeală precum toate generalizările care se fac. Sunt foarte fericită de locul unde mă aflu. Dincolo de asta, un alt vis al meu este să încerc regia.

R: Motto-ul nostru este „Bestylish„. Al tău care este?

ES: Să nu spui niciodată „Dar dacă…„ 

PS. Am tradus Să nu spui niciodată „Dar dacă…„ deoarece e un fel de să nu regreți că nu ai făcut altfel sau ce bine ar fi fost dacă… Am ales exprimarea scurtă.

Sursa/Fotografii: BeStyle Magazine

https://www.instagram.com/p/BprGNSKBn-p/

 

Un gând despre „Să nu spui niciodată „Dar dacă…„

Comentariile nu închise.

Blog la WordPress.com.

SUS ↑

%d blogeri au apreciat: