M-am străduit mereu ca aroganța să nu mă caracterizeze


Keremcem a acordat un interviu jurnalistului Ilker Gezici de la ziarul SABAH.

kravata.jpg

(S-a dus cravata, a venit libertatea!„)

După ce în 2005 a făcut primul pas în lumea muzicii cu albumul ‘Aşk Oyunu/Jocul Dragostei’ și a jucat în serialul cu aceeași denumire, Keremcem a devenit preferatul tinerelor.

keremcem.jpeg

Încă din primii ani, acesta a parcurs simultan pașii în cariera de actor și cântăreț. Odată cu episodul 75, Keremcem face parte din distribuția proiectului ambițios de la ATV ‘Aşk ve Mavi’. Acesta dă viață personajului Yaman despre care spune „Sunt convins că va aduce un nou suflu serialului. Până acum am jucat numai bărbatul cu guler alb. Pentru prima oară joc bărbatul cu spirit liber.„

–  Este riscant să intri într-un proiect în derulare. Ce v-a convins să intrați în acest serial?
Nu există succes fără risc. Eu am intrat în serialul ‘Aşk ve Mavi’ asumându-mi riscul, nicidecum gândindu-mă la avantaje. Trebuie să intri în serial dacă poți aduce un suflu nou. ‘Aşk ve Mavi’ este un proiect care în doi ani și-a dovedit puterea și care are publicul său. M-am gândit „Oare pot aduce un suflu nou?„. Am crezut în personaj: ceea ce lucrează, stilul de viață, modul de a intra în familie. Îmi spun că e foarte bine că am intrat. Povestea lui Ali s-a terminat. Acum, odată cu venirea lui Yaman, începe o nouă aventură.

–  Cum ați fost întâmpinat la platouri?
Foarte bine. Am foști colegi în echipa de la platouri. Este al doilea serial al meu în Kapadokya. Am mai filmat ‘İki Yabancı/Doi străini’. Acolo Kenan Bal juca rolul tatălui personajului jucat de Hatice Șendil. În acest serial, Kenan Bal este tatăl meu. Este o geografie deloc străină mie și sunt actori care nu îmi sunt străini.

–  Cum sunt comentariile care vin?
Sunt fericit datorită reacțiilor din social media. Spun ‘Ne-a fost dor de Keremcem ‘. Sincer, mă bucur foarte mult. Mă implic foarte mult în serial și personaj. Voi face tot ce îmi stă în putință pentru ca Yaman să aibă un aport de bine la serialul ‘Aşk ve Mavi’.

– Cum este ‘Yaman’?

Este un personaj pe care publicul îl va adopta. A trăit greutăți reale și se confruntă, într-o etapă a vieții sale, cu o realitate care îi va fi cea mai grea. Află de tatăl lui, cel despre care, ani de zile, nu a știut dacă este sau în viață. Abia intră în serial și se confruntă cu Fazıl Göreçki spunându-I „Eu sunt fiul tău.„ Aici începe cazul. Este o situație care aduce dinamism serialului.

–  Prin ce este diferit personajul Yaman de personajele cărora le-ați dat viață până acum?
Yaman este un bărbat cu spirit liber care organizează safari în Kapadokya. Joc pentru prima oară un asemenea bărbat. Până acum am jucat omul pentru care banii nu reprezentau o problemă, omul cu guler alb.  De aceea, din puct de vederea al stilului, al percepției sale asupra vieții, joc un altfel de personaj. Un Yaman supărat, ce își caută trecutul. Motivarea este tatăl lui. Vine la conac să se răzbune pa tatăl lui, dar în substrat cred că este furia de a fi fără tată.

y5

– Va fi o apropiere între Mavi și Yaman?
Mavi este o femeie care abia și-a pierdut bărbatul. Oricum are un temperament rigid iar lui Yaman nu-I pasă. De aceea, n-ar trebui să se aștepte o trecere ușoară. Încep conflictele firești. Sunt și eu foarte curios ce se va naște acolo.

y4.jpg
–  Cărui motiv se datorează faptul că situația de la debut, aceea de a fi iubitul tinerelor fete, continuă și azi?
Da, continua, nici eu nu știu cum se întâmplă. Fetele tinere de atunci, azi sunt mame și acum mă ascultă copiii lor. E ceva ce s-a transmis din generație în generație. Este o situație interesantă și îmbucurătoare. Copiii și tinerii reprezintă targetul pe care mi l-am dorit întotdeauna. Mulțumesc foarte mult tuturor celor care mă urmăresc, mă ascultă și au insuflat această iubire și copiilor lor.

–  Iubita dumneavoastră ce spune despre această situație? Este geloasă?
Avem o relație foarte dulce. Semănăm atât de mult cu umătățile aceluiași măr încât savurăm fericirea fără să ne împiedicăm de detalii. De aceea, nu a avut reacții de gelozie sau reproș. De la ea primesc cel mai mult spijin și cea mai multă înțelegere dintre cei din jur.

–  S-a schimbat percepția asupra dragostei?
Cu İlay (Erkök) s-a schimbat, a căpătat mai mult sens. Spuneam că dragostea colorează totul în culorile ei. Dragostea mi-a priit. 98% din melodiile lumii sunt despre dragoste. Este un sentiment foarte puternic. Mă hrănesc din dragoste și pentru exercitarea profesiei mele.

ki.jpg

–  Aveți planuri de căsătorie?
Nu ne facem planuri. Suntem atât de siguri unul de altul, de relația noastră și viitorul nostrum încât nu e nevoie de planuri. Se spune că „ Viaţa e ceea ce ţi se întâmplă în timp ce eşti ocupat să faci alte planuri.„ Viața ne-a adus lucruri frumoase și sperăm că ne va mai aduce.

–  Proiectele în care jucați sunt în general longevive.
Da, așa mi s-a dus vestea. Sper ca și acesta să fie lung. Cred că publicului îi place să mă vadă la televizor. Iar eu prețuiesc acest fapt. Dacă ceea ce în viață definiți, ceea ce trebuie să calificați ca șansă, drept particularitate, se formează o aroganță. Toată viața m-am străduit ca aroganța să nu mă caracterizeze.

–  Ați început cariera prin a fi cântăreț, dar actoria predomină în ultimul timp. De ce a rămas muzica în plan secund?
Muzica nu a fost niciodată în plan second. Chiar dacă nu am mai scos un album înregistrat, nu am renunțat deloc lla scenă. Dar, așa cum spuneți, am neglijat un pic muzica. Sunt conștient ce așteaptă de la mine cei ce mă iubesc. E vremea unui nou album.

–  Aveți și o latură de gurmand ?
Da, eu mă evaluez drept gourmand. Iubesc și să mănânc, dar și să gătesc. Cunosc mâncarea bună. Am mare încredere în simțul meu olfactiv. Majoritatea gustului se bazează pe miros.

–  Ce vă place să gătiți cel mai mult?
Gătesc de toate. Nu conteză. Nu gătesc mâncăruri cu zeamă, la cratiță. Fac un pilaf foarte bun. Fiind din regiunea Egee, mâncărurile cu ulei de măsline contează mult pentru mine. Nu cred că este greu să te hrănești sănătos. Chiar și la micul dejun am mărar, pătrunjel, rucola.

K1.jpg

–  De aceea sunteți în formă?
Sigur că sunt atent. Sportul este pentru mine un mod de viață. Omul care trăiește la oraș are mintea atât de plină, încât bolile de acolo pornesc. Trebuie să faceți două lucruri pentru a vă elibera mintea: meditație sau sport.

 

 

Reclame