ELÇİN SANGU


Elçin Sangu este coperta ediției aniversare de cinci ani a revistei BeStyle.

Cu acest prilej, actrița a acordat un interviu în care a vorbit despre: noul personaj căruia îi va da viață în serialul “Çarpışma/Coliziunea”(Zeynep), asemănarea tehnică dintre operă și actorie, serialul cu vampiri „Yașamayanlar„, dorința de a juca pe o scenă de teatru, serialul care i-a plăcut cel mai mult în ultima vreme, ce îi place să facă cel mai mult, ce particularitate a originii sale cercheze este cea mai importantă, unde ar dori să meargă atunci când vrea să plece departe, o actriță trebuie sau nu să fie frumoasă, ce rol își dorește să joace și care este motto-ul ei în viață.

Pornind de la ideea că ecranizările inspirate din poveștile de viață sunt din ce în ce mai multe, actrița a fost întrebată cărui personaj ar dori să-i dea viață.

Elçin Sangu a răspuns Lady Diana.

Întrebată „Este frumusețea necesară unei actrițe? Tu ești o femeie foarte frumoasă. Este un avantaj?„, aceasta a răspuns:

„Chiar dacă frumusețea este uneori un avantaj, de cele mai multe ori este un dezavantaj.„

Îți place să te plimbi. Dacă ar fi fost să vrei să-ți iei lumea în cap și să pleci, unde ai fi plecat?

A răspuns (râzând): „Pe Marte. 🙂

Ești de origine cercheză. Care este particularitatea cea mai proeminentă a originii de cerchez. De pildă, știm că dansezi frumos.

A răspuns: „Mama și tata fiind de origine cercheză, din copilărie am fost crescută în spiritul tradițiilor cercheze. A dansa este doar o parte. Cea mai proeminentă particularitate a originii de cerchez este aceea de a acorda o foarte mare importanță respectului.„

ES01.jpg

Fotografii: BeStyle Magazine/gecce.com.tr

Continuarea interviului o puteți citi mâine.

Mulțumesc pentru înțelegere. 🙂

Un gând despre „ELÇİN SANGU

Comentariile nu închise.

Blog la WordPress.com.

SUS ↑

%d blogeri au apreciat: