Ex-ul poate fi next?

Publicat de

Mehmet Coşkundeniz scrie azi în POSTA despre cazul de violență fizică ce ocupă ample spații în presa turcă.

„ Când SILA și Ahmet Kural s-au împăcat și au început să își trăiască iar dragostea, scriam aici în 21 octombrie “Ex-ul poate fi next?” și încercam să dau de înțeles că nu este posibil. Când Ahmet Kural și Sıla s-au despărțit în ianuarie, a fost din cauza agresiunii. Văzând fotografia cu Sıla la masă cu un bărbat, Ahmet Kural a prins-o de braț și a bruscat-o.  Și întrebam ce s-a schimbat de sunt iar împreună. A devenit Ahmet Kural o bunătate de om? A ajuns SILA la nivelul de a tolera astfel de gelozii? Din păcate, niciuna.

De două zile, citiți și vizionați. De această dată, Ahmet Kural a supus-o unei violențe ce ducea spre moarte. A lovit-o cu capul de pereți, a târât-o, i-a dat cu scrumiera în cap, a amenințat-o cu moartea. Abia a reușit să se salveze Sıla.

AHMET KURAL AVEA ORICUM ANTECEDENTE

În 2014, Ahmet Kural  i-a fracturat degetul în bar unei femei cu care nu avea relație- Naz Çekem- specialist în relații publice. După cele întâmplate, acesta a jignit o jurnalistă și a aruncat cu apă peste ea. Când era despărțit de SILA, el a spart ușa camerei de la  Soho Otel unde locuia artista. Semne că e Ahmet Kural are probleme cu alcoolul și este predispus la violență.

Din cercurile apropiate ale artistei SILA am primit informația că ea a mai fost agresată în data de 24 octombrie acasă la aceasta. Ahmet Kural a venit acasă la Sıla. A văzut acolo o femeie cu care el a avut un schimb de replici cândva. Actorul i-a spus cântăreței: „Nu vreau să te vezi cu femeia asta.„

Era foarte băut. După ce i-a spus asta a spart o vază de porțelan pe spatele ei și a mușcat-o de umăr. A tras-o de păr și a târât-o.

De fiecare dată, doza de violență a crescut și îmi dau seama că SILA abia a scăpat cu viață.

SILA a dus cazul în instanță, dar îmi spun că ar fi trebuit să nu-l ierte încă de când a prins-o de braț și a bruscat-o.„

 

Reclame