Sıla Gençoğlu, victimă a violenței fizice


 

Cântăreața și compozitoarea Sıla Gençoğlu, o artistă foarte iubită în Turcia, a fost supusă violenței fizice și verbale în noaptea de 29 octombrie. Agresorul este actorul Ahmet Kural, iubitul ei.

Potrivit Milliyet, totul s-a întâmplat acasă la Ahmet Kural. Actorul era sub influența alcoolului.

În plângerea pe care artista a înaintat-o procuraturii, aceasta a scris: „Am fost târâtă pe jos, dată cu capul de pereți. Când am vrut să fug, Ahmet Kural m-a prins și m-a lovit cu scrumiera în cap. Am fost supusă unor jigniri foarte dure.„

Scena violenței a avut loc la patru dimineața și a durat 45 de minute. Cântăreața de 38 de ani a spus că acesta i-a rupt îmbrăcămintea, dar a reușit să fugă în cele din urmă. Panicată și-a sunat șoferul care a venit și a salvat-o. Imediat după aceea a plecat acasă unde era menajera care a rămas șocată de ceea ce a văzut. S-a dus la secția de poliție, a obținut certificatul medico-legal. S-au constatat urmele violenți fizice și apoi a făcut plângere la procuratură.

Sıla Gençoğlu a postat un mesaj pe rețelele de socializare: „Am fost supusă violenței fizice de omul din viața mea. Pe lângă daunele fizice, e ceva ce zdruncină foarte tare femeia. Nu e deloc ușor să ieși în stradă și să strigi că ai fost supusă violenței fizice. Ceea ce am pățit m-a determinat să nu tac. Știu foarte bine că nicio pedeapsă nu va șterge din viața mea coșmarul prin care am trecut. În fața violenței îngrozitoare la care am fost supusă, aleg să nu tac. Unii nu au învățat deloc să iubească, dar cred că dragostea nu are nicio legătură cu aceasta…„

Urmare a plângerii depuse, artista a fost chemată la procuratură unde a declarat tot ceea ce i s-a întâmplat.

Avocatul artistei a spus că procuratura a declanșat o anchetă în acest caz, dar s-a obținut deja un ordin pentru o perioadă de trei luni de zile, perioadă în care Ahmet Kural nu va avea voie să se apropie de Sıla Gençoğlu, nu va avea voie să o deranjeze prin niciun mijloc de comunicare. Instanța a hotărât ca acesta să predea și arma dacă are. De asemenea, dacă este vorba de o dependență de alcool sau droguri, acesta va fi obligat să urmeze un tratament la spital. Dacă va încălca dispozițiile instanței, Kural va fi închis între 3 și zece zile, timp în care ancheta va continua.

Foarte multe personalități și-au declarat susținerea pentru artistă.

Agresorul a declarat unui post de televiziune că nu e nimic adevărat și doar a strâns-o de braț.

 

Da, Sıla Gençoğlu este cea la concertele căreia mergeau vedetele astă vară.

https://viatacuaromadecafea.com/2018/07/22/nu-te-juca-cu-focul/

 

Reclame