Au dezmințit speculațiile


Fahriye Evcen și Burak Özçivit au fost surprinși aseară de obiectivele de luat vederi ieșind dintr-un restaurant din Arnavutköy.

Cuplul a răspuns întrebărilor reporterilor.

Cei doi au dezmințit speculațiile presei, inclusiv cea conform căreia Fahriye Evcen ar fi interzis parfumul.

„Nici chiar așa. Sigur că uneori am unele sensibilități, dar fără exagerări. Nu am interzis parfumul, dar suntem atenți la tot.„ a spus Fahriye Evcen.

Au spus că sunt fericiți și emoționați și trăiesc un sentiment ce nu poate fi descris, sentiment pe care îl doresc tuturor celor care vor să fie părinți.

Întrebată cum a reacționat Burak Özçivit la auzul veștii și cum i-a dat de veste, Fahriye Evcen a râs. A intervenit Burak Özçivit care a spus că acestea sunt detalii private.

A mai spus că sarcina se dezvoltă natural și nu cere sfaturi nimănui deoarece medicul este cel care oricum dă toate indicațiile în funcție de evoluția sarcinii.

Întrebată dacă are pofte, Fahriye Evcen a glumit spunând: „Să nu vă mirați dacă-l vedeți noaptea pe aici căutând ceva…„

Încă nu se știe dacă va fi fată sau băiat.

Nașterea va avea loc în Turcia.

Burak Özçivit a vorbit un pic și despre viitorul proiect: “Mai este ceva timp. Deocamdată mă odihnesc. Pregătirile necesită mult efort din partea producției. Va fi anul viitor. Va fi un proiect mare. Avem emoții. Este un personaj important pentru întrega Turcie. Mă voi strădui să dau rolului ce i se cuvine.„

Sursa: https://www.ucankus.com/video/64856/fahriye-evcen-o-haberleri-yalanladi

 

 

Reclame