În culisele media ar circula zvonul că serialul „SÖZ” se pregătește de final și în locul acestuia s-ar difuza serialul ‘Ah Şu Çılgın Türkler/Ah, acești turci nebuni’, o ecranizare după romanul cu același nume de Turgut Özakman, roman vândut în peste două milioane de exemplare în Turcia și care vorbește despre lupta eroică dusă, sub comanda lui Mustafa Kemal Atatürk, în condițiile aproape imposibile din timpul războiului de independență.

Producătorii ar fi tot Timur Savcı și Burak Sağyaşar (TIMS&B Productions), iar fotoliul de regizor va fi ocupat de Yağız Alp Akaydın, regizorul serialului „SÖZ”.

Oferta pentru rolurille principale s-ar fi dus către Murat Yıldırım şi İlker Kaleli. Aceştia au și primit scenariul pentru a-l citi. (Sursa: gazetemag.com).

muratyildirim.jpg

Murat Yıldırım lipsește se ceva timp de pe micul ecran și își exprima dorința de a reveni. Chiar spunea că ar putea veni cu o surpriză. Acesta prezintă acum emisiunea „Vrei să fii milionar„ de la ATV.

ilkerkaleli

İlker Kaleli a jucat ultima oară în serialul digital „Dip„. În 3 octombrie Milliyet scria despre acesta că ar suferi de sindromul epuizării profesionale și și-ar fi propus o pauză. Și mai scria că a părăsit-o pe Burçin Terzioğlu după o relație de aproape trei ani (fapt neconfirmat, dar nici infirmat de părți).

Burçin Terzioğlu a fost căsătorită timp de aproximativ șase ani cu Murat Yıldırım .