VELİ CEVHER (ONUR SAYLAK)

Publicat de

Veli Cevher (din serialul ÇARPIŞMA/Coliziunea) este un actor al marilor afaceri din lumea întunecată.  Nimeni nu-i găsește urma. Nu se lasă filmat de nicio cameră. Își schimbă permanent numărul de telefon pentru a nu putea fi interceptat. Are o mare problemă de încredere față de oricine și orice. Este nemilos. Este numele din punctul cheie al Coliziunii.

Cine este Onur Saylak?

Onur Saylak a absolvit secția de teatru a Universității Bilkent după ce a studiat o perioadă scurtă la secția de Fizică a Universității Tehnice Orta Doğu și Științe Politice la Universitatea Ankara- Management Public. Pe întreaga perioadă a studiilor, a interpretat diverse roluri la Teatrul de Stat din Ankara.

A performat cu roluri în mai multe seriale: Yabancı Damat/Ginere străin, Kod Adı Kaos/Numele de Cod Haos, Asi, Nefes/Respirație, Gönülçelen/, Sensiz Olmaz/Nu se poate fără tine, Ağır Roman/Roman greu, Hayat Ağacı/Copacul vieții, Hatırlı Gönül/Adu-ți aminte, suflete și Vatanım Sensin/Patria mea ești tu.

A mai interpretat roluri în piesele de teatru: Arzu Tramvayı (Un tramvai numit dorință) și Üç Kuruşluk Opera/Opera de trei parale.

A jucat în filmele: Sonbahar/Toamna, Denizden Gelen/Venit din mare, Mavi Dalga/Valul albastru, Rüzgarın Hatıraları/Amintirile vântului.

A regizat serialul digital Şahsiyet/Personalitate și filmul Daha cu care a obținut mai multe premii.

 

Reclame