Într-un interviu acordat canalului de Youtube Ayten Alpün, Kadir Doğulu a vorbit despre nuntă și căsnicie.
„Pentru nuntă, ne-am gândit la 201 persoane și le-am invitat din suflet. Am vrut să invităm oamenii care au fost martori la binele și răul nostru.  Nu am ținut cont că sunt rude sau nu. Avem multe rude. Să nu se supere, dar nu am invitat multe dintre ele…
Nu ne-am dus din masă în masă. Le-am spus să vină pe ring dacă vor să ne vadă.
Suntem foarte mulțumiți. Acea zi a fost una dintre pietrele de încercare ale vieții noastre. Nici noi nu preconizam că va fi așa.
Eu am trăit acolo, pentru prima oară în viață, beția fericirii. Neslihan este o soție minunată. Am înțeles ce înseamnă a fi pereche. Dacă știam că va fi așa, mi-aș fi dorit să o cunosc și să ne căsătorim mai devreme.
Credeam că m-am îndrăgostit de mai multe ori, dar am înțeles cu Neslihan ce înseamnă dragostea. Neslihan este un spirit care îmi hrănește mult partea umană și mă sprijină pentru a o scoate în prim plan.
Nu există ceva ce se numește căsnicie fericită. Există calea spre căsnicia fericită.
Ne-am căsătorit. Hai să fim fericiți… Cum se poate dacă nu depui eforturi. Cum va fi dacă nu cunoști persoana căreia să-i spui soție/soț? A fi soț/soție înseamnă a fi un întreg. Nu există unicitate, ci unitate. „
Publicitate