Sări la conţinut

Întâi tată, apoi OSMAN GAZİ


bandicam 2018-10-04 10-15-35-127.jpg

Jurnalistul Ali Eyüboğlu scrie că Burak Özçivit s-a înțeles cu Tekden Film sub toate aspectele și va juca rolul Osman Gazi la TRT1 după terminarea „Diriliș Ertuğrul”.

Când va începe „Diriliș Osman Gazi„, actorul va fi deja tată.

Jurnalistul mai scrie și despre cele trei milioane de lire turcești pe care le-a primit pentru a fi în continuare imaginea brandului de îmbrăcăminte.

bo1

 

9 comentarii »

 1. Ai dreptate Flori, Burak nu a stiut sa-si gestioneze ce a avut…..parca nici premiul Emmy nu l-a incantat asa mult……poate daca-l primea Fahryie se bucura mai tare. Eu cred ca meseria lui de actor se cam sfarseste si spun asta pentru ca in Turcia sunt foarte multi actori tineri frumosi si talentati care joaca si nu pun atatea conditii. Da….Gabriela probabil o sa fie un bebe frumos, dar sa nu uitam de trasaturile naturale ale mamei, copilul nu mosteneste „corecturile”

  Apreciază

 2. Draga ANONIM asta este limita si este greu sa intelegi oricit de multe lamuri ai primi.sa lasam timpul sa dea raspuns cine stie intre timp pina va reusi rolul mult astepta va da el nasterebebelului

  Apreciază

 3. Nu pot să spun decât …. unde dai și unde crapă…, dar mi-e teamă că este mai mult un proverb decât un citat…

  Apreciază

 4. Doamnelor, probabil nu ați înțeles sensul articolului…Burak va juca atunci când cursul firesc al momentelor istorice va ajunge în serial la Osman Gazi. În ultimul episod 121, fiul lui Ertugrul, micul Osman are doar vreo 5-6 ani. Așa cum mi se părea normal, Burak va juca rol principal, iar serialul își va schimba numele în Diriliș Osman Gazi. Fanele adevărate, sigur au răbdare…mult a fost puțin a mai rămas…și răbdarea noastră, a celor care chiar credem că Burak e un actor adevărat în primul rând și apoi un bărbat foarte chipeș, va fi răsplătită. Burak va face un rol măreț…sunt sigură. Iar pentru că în viața lui Burak a apărut o mare bucurie, sigur că titlul articolului a fost legat de acest lucru. Noul serial va începe după ce se va naște copilul lui Burak. Abia aștept să văd minunea de bebeluș și să-l văd pe Burak, Osma Gazi.

  Apreciat de 1 persoană

 5. Draga ANONIM,buna descrierea si aducerea aminte,ma intreb oare fanele o sa se lamureasca ?sau continua sa creada ca frumusetea rezolva totul?uite ca intradevarcu o floare nu se face primavara si ca atunci cind nu ramii cu picioarele pe paminte ajungi sa vii in picaj in cadere libera.La momentul asta la ce se petrece in TURCIA din toate punctele de vedere in lumea cinematografiei fitele nu prea isi gasesc locul,sumele cerute pentru nonvaloare nu mai vin asa ca s-a intors la ce facea si pina se fie remarcat in ale actoriei la moda cit va tine si asta .Turcii doi bani nu dau pe actorii cu fumurii de vedeta si stiu bine ce spun nu bat cimpii au alte prioritasti asa ca BURAK nu a gestionat ce a obtinut si sa fim serioase nu a obtinut de unul singur.Asa se intimpla cind uiti masura.

  Apreciat de 1 persoană

 6. Cădere liberă în actorie asa se întîmplă cînd te ia valul s a întors la vremea cînd imaginea și o vindea din ale modei ok și așa a laț bănuți rolul dacă o sa mai prindă loc trage fane care nu ati vazut decît aspectul fizic uitați raspunsul căderea liberă

  Apreciază

 7. Hei, fanelor, unde sunteți? ați picat în melancolie tot așteptându-l pe Osman, alias Burak bey? Nu trebuie să disperați, fericirea se apropie.
  Pentru a nu intra însă în panică și a nu cădea în depresie așteptând atât, poate că ar fi bine ca, până atunci, să facem un pic recurs la istorie, cea a istoricilor musulmani, pentru că este un fapt de necontestat că pe noi, românii, mai ales în ultimul timp, istoria proprie nu ne interesează de nici o culoare.
  Am avea astfel ocazia să aflăm că Osman Gazi (1259 – 1329) a fost fiul lui Ertugrul Gazi, devenit sultan otoman după ce triburi de selgiucizi și-au extins puterea asupra unor teritorii din Asia Mică, respectiv din Imperiul Bizantin, adică Imperiul Roman de Răsărit. El îi urmează la tron tatălului său, Ertugrul Gazi, și continuă ofensiva asupra Asiei Mici. Fiind frumos, ca și Burak Oscivit, a avut mai mulți fii care i-au continuat politica de extindere spre Apus. Urmașii acestora, la rândul lor, cuceresc pe rând teritorii din Tracia, țaratele bulgare, ajungând până la Dunăre, au ocazia să-l întâlnească pe Mircea cel Bătrân prin Baiazid, în luptele de la Rovine (1394).
  De aici înainte parcă mai știm câte ceva, dar nu din manuale de istorie, ci din „Suleyman Magnificul”, serialul minune pe care l-a urmărit cu sufletul la gură o mulțime de nații, în special cele care, în perioada lui Baiazid II, au căzut pe rând sub dominația otomană, adică greci, sârbi, bulgari, croați etc.
  În ultimul timp se vorbește tot mai mult despre dorințele unor lideri naționali, mai mici sau mai mari, de reconstituire a vechilor imperii, așa că fiți optimiste, mult a fost, puțin a rămas.

  Apreciat de 2 persoane

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: