Vedetele într-un concert special

Publicat de

În seara de 2 octombrie, Uniq Hall va găzdui concertul susținut de vedete în sprijinul Fundației Voluntarilor pentru Comunitate (TOG).

Vor fi interpretate cântecele reputatei compozitoare și interprete Sezen Aksu.

Organizat de Most Production, concertul va fi regizat de Çağan Irmak și va aduce pe scenă nume sonore: Barış Falay, Birce Akalay, Burcu Biricik, Devrim Yakut, Elif-Kerem Gönlüm, Işıl Yücesoy, Neslihan Demir, Özge Borak, Özgür Çevik, Sinem Kobal, Tamer Levent, Tolga Tekin, Tuğrul Tülek, Tülay Günal, Yetkin Dikinciler.

Vor participa și alte personalități ale lumii artistice și sportive.

Încasările vor fi donate Fundației TOG și au ca destinație implementarea proiectelor de responsabilitate socială aparținând unui număr de peste 900 de voluntari din cele peste 81 de provincii ale Turciei.

Bergüzar Korel a înregistrat un întreg album cu melodii aparținând compozitoarei Sezen Aksu. În scop caritabil!

Jos pălăria în fața acestor oameni!

Reclame

2 comentarii

 1. Foarte frumos, felicitări tuturor acestor oameni deosebiți!
  Dintre cei nominalizați am și eu trei preferați- Baris Falay, un actor desăvârșit, pe care l-am descoperit în ” Ezel”, Burcu Biricik, pe care am urmărit-o în ” Hayat Șarkisi” și feblețea mea, minunata Berguzar.
  Baris Falay în rolul lui Ali Clește a fost extraordinar, un actor extrem de talentat, de expresiv.Se pare că numele Baris este predestinat succesului!
  Mă bucură faptul că actorii se implică în astfel de acțiuni caritabile, să fii artist înseamnă în primul rând să ai un suflet sensibil.
  „Pomul după roade se cunoaște, iar omul după fapte.”

  Apreciază

Comentariile nu închise.