Se caută un Osman

Publicat de

Jurnalista Birsen Altuntaș scrie că pentru serialul „Diriliş Ertuğrul” (sezonul 5) se caută un băiat brunet care să joace rolul Osman la vârsta de 10 ani.

bandicam 2018-09-20 01-14-25-846.jpg

Acesta va crește și va deveni Osman Gazi, rol ce va fi jucat, probabil din ianuarie încolo, de Burak Özçivit.

 

Reclame

4 comentarii

 1. Mariana,frumos citatul din Nichita Stanescu, care tradeaza sensibilitatea ta foarte puternica. Nu este cazul sa te panichezi vis-a vis de Burak O, va reveni in forta, nu gasesti usor in cinematografia turca un actor cu fizicul , cu farmecul si cu talentul lui, A avut esecurile cu cele 2 filme artistice , eu imi mentin opinia ca si acest fapt l-a afectat nu atat sub aspect material cat mai ales, artistic.

  Apreciază

 2. Monica, acum câteva luni la fel aș fi spus și eu, că doresc să-l văd intr-un serial cu subiect actual. Între timp, revizuindu-mi mult dorințele, vreau numai să-l văd jucând (mi-e indiferent dacă va fi călare sau per pedes, intr-un serial cu subiect istoric sau modern). Da, m-am temut să nu aflu că a revenit asupra deciziei de a juca în serial. Mă bucur că nu sunt decât … emoții de toamnă.

  „Mă tem că n-am să te mai văd, uneori,
  că or să-mi crească aripi ascuţite până la nori,
  că ai să te ascunzi într-un ochi străin,
  şi el o să se-nchidă cu o frunză de pelin.”
  (Nichita Stănescu – Emoție de toamnă)

  Apreciază

 3. Nu va impacientati dna Mariana, locul lui Burak Ozcivit nu poate fi luat de nimeni altul. Pacat de pauza asta prelungita, care l-a scos din ritm si din vizorul publicului nu insa si din inima admiratorilor. Un alt regret consta in faptul ca as fi preferat sa revina intr-un serial modern nu de epoca, un segment putin desuet, cel putin pentru noi europenii, pentru turci si musulmani in general, probabil, nu. Un serial modern i-ar fi dat posibilitatea sa-si demonstreze mai bine abilitatile actoricesti.

  Apreciază

 4. Titlul articolului mi-a provocat tahicardie. Citind conținutul, m-am liniștit. La câți copii talentați sunt în Turcia, găsirea unui mini Osman e floare la ureche.

  Apreciază

Comentariile nu închise.