Și-a amintit presa că în urmă cu un an și jumătate…

Publicat de

Presa de azi (Milliyet, Gazete Vatan) reia povestea cu modelul iranian Mahlagha Jaberi și dezamăgirea pe care i-a provocat-o Burak Özçivit pentru că, după comentariile acesteia la postarea unei fotografii din Dubai („ chipeș„, „te iubim„), actorul a blocat-o pe Instagram.

Ar fi făcut-o pentru că Fahriye Evcen ar fi fost geloasă.

“Este un actor foarte talentat. Mi-a atras atenția performanța lui în serialele în care a jucat. Eram fanul lui… I-am scris comentarii de genul „vă iubim„, „chipeș„. După aceste comentarii, m-a blocat. Nu îl mai consider un profesist. Nicio celebritate nu-și blochează fanul pentru un comentariu favorabil. Nu știu dacă a fost doar o eroare, dar m-a dezamăgit.„ a spus modelul.

Dar a spus de mult timp! Februarie 2017! Am scris și aici.

De ce reia presa subiectul după un an și jumătate?

Poate pentru că a vrut declarații despre sarcina lui Fahriye Evcen și Burak Özçivit tace deocamdată?

Sau poate a vorbit altor publicații și lor nu?

Vom vedea!

burakfahriye.Jpeg

 

Reclame

25 de comentarii

 1. Nu e frumos sa ne dam cu presupusul despre viețile altora noi știm prea bine că presa mai exagerează de multe ori pt vînzare întotdeauna presa cuplează sau desparte cupluri cunoscute noua publicului larg ce va fi va fi ei își trăiesc iubirea si noi birfim pe dinafara timpul le rezolvă pe toate .

  Apreciază

 2. Nu e frumos sa ne dam cu presupusul despre viețile altora noi știm prea bine că presa mai exagerează de multe ori pt vînzare întotdeauna presa cuplează sau desparte cupluri cunoscute noua publicului larg ce va fi va fi ei își trăiesc iubirea si noi birfim pe dinafara timpul le rezolvă pe toate .

  Apreciază

 3. Bîrfe ! Ce dezgustător !” Oamenii mari discuta idei,oamenii mici discuta despre alți oameni.”
  Ce bine ar fi daca FRUMOASA FAMILIE BURAK & FAHRIYE OZCIVIT s-ar retrage din acesta industrie umilitoare si penibila numita artă cinematografică.
  Actoria este o meserie INFECTA avind in vedere cit de mult rău a produs in ISTORIA OMENIRII.
  A CULTIVAT IMORALITATEA la modul absolut.
  Frumoasa familie in culmea gloriei ar trebui pe perioada FRUMUSETII FIZICE sa raspunda cererilor publicitare pentru care sînt plătiți bine iar in rest sa se ocupe de AFACERI SERIOASE SI FAMILIE.
  Daca SCENOGRAFII ar fi capabili de FAPTE MARETE atunci sa-si permită sa deranjeze SOMITATILE ACTORICESTI ca acestia sa MERITEse mai aplece spre actorie.
  Nimeni n-ar trebui sa ajungă la PROSTITUTIA de la Hollywood !
  Imoral,impardonabil si DISTRUGATOR pentru specia umană ca evoluție.
  Omul trebuie sa se REMORALIZEZE ca sa-si revină in ROLUL INIȚIAL cel mai COMPLEX,COMPLET si DIFICIL ROLdar si MARET pentru fiecare INS de pe mapamond.
  Viața bate filmul !

  ACTORII MARI SI FRUMOSIcum sînt cei turci nu trebuie sa se PROSTITUEZE ci sa se dedice ACTIUNILOR care chiar contează în viața.
  Casta actoricească A AJUNS O CASA de TOLERANTA.
  E o rusine sa ii aparții !
  S-a ajuns exact la inceptururi cînd STRAMOSII isi renegau ODRASELE ca CIUMATI ,aluingindu-i daca imbratisau arta teatrală.
  Au intuit IMORALITATEA DEZGUSTATOARE care zace in aceste suflete în timp.
  Actoria trebuie sa fie UN HOBI nu o PROFESIE .

  Apreciază

 4. Ai dreptate Miruna ca se castiga din aceasta „relatie” a lor…..dar sa nu uitam ca doar Fahryie are de castigat pt ca de mult timp este siguga ei sansa sa apara……dar Burak a pierdus si pierde pe plan profesional ffff mult…..

  Apreciază

 5. Fiecare are ceva de câștigat din acest mariaj de conveniență, din această imagine de PR lucrată perfect. Ea câștigă faimă și afirmare dacă roluri nema, iar el pozează în bărbatul de casă, cu orientări normale. Doi oameni frumoși, dar falși cu o căsătorie de interes, tipică celor hollywoodiene.

  Apreciază

 6. Ai mare dreptate, Flori……probabil ca este CEVA care poate mai tarziu va iesi la iveala …..sau poate nu va sti nimeni!

  Apreciază

 7. Draga ANONIM bine ar fi daca ar realiza in ce situatie s-a ajuns,dar vezi in goana nebuna de afirmare si setea ei nebuna de afirmare in ceva calca pe orice sa isi atinga imaginatia bolnava,Multi s-au lamurit de performantele ei profesionale si cele de SOTIE opulenta pe care o afiseaza ii va face mult rau lui ,dar repet acolo este un ceva ,SE ACCEPTA SI SE TACE si asta spune mult.Toate ce bune!

  Apreciază

 8. Daaa…..Flori! Probabil ca se datoreaza toate lipsei de ocupatie a lui Fahryie, dar cred ca deja realizeaza ca cazut mult in domeniul actorie…..am citit si eu de „fitele” pe care le facea pe platourile de filmare, de aerele pe care si le dadea facand colegii sa o astepte cu orele, sa nu mai vorbim de talent, care este o mare problema pt ea….nu reuseste sa transmita aproape nimic indiferent cu ce actor a jucat, inclusiv cu Burak! In acest caz, ca sa apara si ea, sa iasa „in fata” recurge la astfel de lucruri…..chiar cada comportamentul ei l-a facut si inca il face si pe Burak sa daca!

  Apreciază

 9. Draga ANONIM si eu sunt de acord cu ceea ce comentezi,si asta se datoreaza lipsei de ocupatiei a lui EVCEn,nu este inplicat in nimic interesant pentru meseria ei si trebuie sa iasa in evidenta cu ceva si cum presa vineaza subiecte WOWeste maiestra dar pentru ca lucrurile sunt limitate nu intelege ca a tras foarte multa antipatie si inlumea actoriceasca (pentru ca multi o stiu ce comportament are)si i-a facut un mare defavor sotului ei.Dar exista un DAR el de ce accepta?acolo este un compromis la cum se afisa el si cum a ajuns?este un mare semn de intrebare.ESTE alegerea lui el stie ce la determinat sa accepte si sa suporte consecintele.Viata lui personala il priveste dar ca si in cariera cred ca nu mai poate gestiona situatia

  Apreciază

 10. D-na Gabriela…..nu pot sa nu va raspund. Cred ca nici un cuplu de actori nu iese atat de mult in fata presei cum o face cuplul Ozcivit (ei de cate ori ies din casa sunt prinsi). Oare de ce? Eu cred ca cea ca informeaza presa despre iesirile lor este Fahryie……tot timpul vorbeste despre dragostea lor, despre viata lor…..parca ar vrea sa lamureasca lumea cat de bine o duc ei, acum despre sarcina……Am spus de atatea ori…..caderea lui Burak se datoreaza sotiei.

  Apreciază

 11. Asta încercam să spun…orice…doar discuții pe blog nu sunt de bun aubur. Nu puteți să mă blocați? Că eu dacă văd aceste articole …și mai ales comentariile…nu mă pot abține!

  Apreciază

 12. Am perceput greșit …ca de obicei, după dumneavoastră…dar n-am spus că blogul e fanul cuiva, nicicum…probabil nu suntem deloc pe aceeași lungime de undă, Dna Güler…ce bine că mă contrați mereu!

  Apreciază

 13. Acest blog nu a fost creat pentru un actor anume. Primul articol pe acest blog a fost despre Bergüzar Korel şi Halit Ergenç. În funcție de cum s-au difuzat serialele și de subiectele de actualitate, blogul le-a prezentat cititorilor. Acest blog nu este fanul cuiva. Are alt statut și probabil se vede zi de zi.

  Apreciază

 14. Și am uitat să menționez…acest blog era inițial creat pentru OHB și Keremcem, bineînțeles…poate greșesc, dar așa am perceput eu…apoi a apărut KA și Bariș…dar Burak chiar a creat isterie…nu că ar fi de bine…cele care comentează…îi vor doar răul…dar sunt comentarii pe acest blog!

  Apreciat de 1 persoană

 15. Nu-i cazul să fie scoși din anonimat Burak și Fahriye. Sunt doi actori apreciați, cu mulți fani, chiar și la vremea asta…care vreme FLORI…nu știu la ce te referi. Și nu prea e zi lăsată de Cel de Sus să nu se scrie despre ei în presa turcă…asta tot referindu-mă la anonimat. Din păcate, de cele mai multe ori se scriu răutăți, ca și comentariul tău FLORI…ba că Burak are hemoroizi, ba că Fahriye are hernie de disc și din cauza cortizonului s- a îngrășat…s-a îngrășat și Burak…are sindromul burnout…Fahriye e geloasă…foarte geloasă…mai ales pe acele modele…una din Iran…și mai era una din Rusia. Mai există alți actori turci despre care să se inventeze atâtea inepții? Întreb…probabil nu citesc despre prea mulți…dar nu găsesc nici o explicație. Sunt sigură că tare mult și-ar dori să fie lăsați să trăiască liniștiți, cuplul Özçivit.
  Paulina… aprofundează…mai bine apreciază actorii favoriți…și lasă-l pe Burak cu fanii lui!

  Apreciază

 16. Cred. sau nu aceasta știre, dar din păcate ii strica imaginea…Este. vorba !ai mereu despre gelozia lui Fahrye.Acest lucru ii poate dauna lui dar si carierei lui.Ma mr ca ea nu înțelege acest lucru.E si ea actriță, ar trebui sa înțeleagă…Același lucru mi se pare ca s a intimplat si in cazul lui Neslihan, in Kara Sevda.Păcat.Gelozia nu aduce nimic bun in căsnicie.Înseamnă ca exista o problema legata de încredere.Gelozia e o boala cumplita…..

  Apreciază

Comentariile nu închise.