10.500 de tineri au fost la primul festival FOXFest, organizat de postul de televizune FOX și desfășurat în ziua de 15 septembrie la KüçükÇiftlik Park.

foxfest002.jpg

Încă de dimineață, aceștia au participat la atelierele de actorie, scriere scenarii și filmări de probă în urma cărora au fost doi câștigători fericiți. Unul dintre aceștia, cel care a fost cel mai bun la filmări, va avea șansa de a juca într-un serial la FOX, iar celălalt va primi o bursă pentru cursuri de actorie la Centrul Cultural Sadri Alışık.

fosxfest3.jpg

Actorii serialelor 4N1K İlk Aşk/4N1K Prima Dragoste (Burak Yörük, Cihan Şimşek, Atakan Hoşgören, Gözde Mutluer, Eslem Akar, Cemrehan Karakaş, Sina Özer), Yasak Elma/Mărul Interzis (Sevda Erginci, Onur Tuna) și Kadın/Femeia (Özge Özpirinçci, Caner Cindoruk) au fost acolo.

foxfest01foxfest2

Au dat autografe, au răspuns unor întrebări, au tras la sorți pentru ca unii participanți să câștige tricouri cu autograf create de prezentatoarea Çağla Şıkel și cu echipa  1907 Fenerbahçe League Of Legends. Au existat și standuri ale  National Geographic, FOXLife, FX, FOXCRIME, 24 Kitchen unde tinerii au participat la diverse activități.

Festivalul FOXFest s-a încheiat cu un  concert susținut de: trupa de rock alternativ  Büyük Ev Ablukada, trupa Rap- Ceza și una dintre cele mai iubite trup rock, DUMAN.

foxfest5.jpg

 

Reclame