Turcia se situează pe locul al doilea din punct de vedere al producătorilor de conținut TV, iar doi mari producători turci au decis să-și unească forțele.
Astfel, Med Yapım și Ay Yapım au decis să țină sub un singur acoperiș drepturile de distribuire internațională și au fondat Madd Entertainment.
Compania „Medyapım Ay Yapım Drama Distribution” își propune să devină singurul punct  de achiziție pentru cumpărătorii internaționali de conținut. De asemenea, își propune să găsească noi piețe pentru seriale și să extindă piața existentă. Un alt obiectiv al MADD este acela ca pe viitor să participe la producții comune cu companii internaționale.
Începând din septembrie 2018, noile producții ale celor două companii vor fi în portofoliul Madd Entertainment.
Medyapım, fondată în 1993 și Ay Yapım, fondată în 2005, sunt două companii cu producții de calitate și produc anual peste 400  ore de conținut.
La conducerea noii companii se află cel care are o experiență de peste 20 ani și cel mai recent a lucrat la Doğuş Medya și Doğuş Digital, Ateş İnce.
Özlem Özsümbül, cea care a lucrat în funcția de Director de Achiziții filme, Investiții și Vânzări la Kanal D, se va ocupa aici de Vânzări și Achiziții Internaționale.
Sursa: Ranini TV.
Reclame