Özcan Deniz şi Mahsun Kırmızıgül se cunosc de douăzeci și cinci de ani. Fiecare a avut o carieră muzicală și apoi s-a îndreptat spre domeniul cinematografiei și al serialelor.

Ani la rând, aceștia nu și-au vorbit și am scris din ce motive.

Mahsun Kırmızıgül a fost alături de Özcan Deniz la moartea tatălui.

Atunci s-au împăcat, iar presa remarca acest fapt.

Özcan Deniz scria pe Instagram:

„A fi tată și a arunca pământ peste tatăl tău! Am trăit laolaltă cele două sentimente puternice care maturizează un bărbat. Indiferent de vârstă, oricât de pregătit ești sau nu ești, în clipa când te confrunți cu nașterea și moartea, devin două fenomene care îți afectează incredibil întreaga viață. Mai ales dacă e vorba despre copilul născut și părintele mort. Se închid toate socotelile, grațiezi toți deținuții din sufletul tău. Vezi mai clar cu ce ar trebui să trăiești și cu ce nu…”

După ce vechea prietenie s-a reluat, Mahsun Kırmızıgül și soția Ece Binay, împreună cu fetița lor Lavin, au mers în vizită la familia Deniz.

După aceea, Özcan Deniz-Feyza Aktan le-au întors vizita mergând împreună cu fiul lor de cinci luni, Kuzey.

Fotografia prietenilor a fost trimisă și presei. Mahsun Kırmızıgül l-a ținut în brațe pe Kuzey, fiul lui Özca Deniz, în timp ce Özcan Deniz s-a fotografiat alături de Lavin, fetița de doi ani a lui Kırmızıgül.

Sursa: haberturk.com/

ozcanmahsun1.jpg

Reclame