Öykü are opt ani și este o fată foarte inteligentă, cu o percepție clar -diferită față de copiii de vârsta ei și un sentiment de empatie dezvoltat.  Încă de la naștere a fost crescută de o mătușă, dar aceasta a părăsit-o și este obligată să-și găsească tatăl, Demir, pe care nu l-a văzut niciodată.

Demir este un escroc care a crescut la orfelinat și nu și-a asumat niciodată vreo responsabilitate. Este arestat exact în ziua când Öykü vine să-l găsească. Demir este eliberat cu condiția să aibă grijă de fetița lui, dar acesta nu vrea să locuiască cu fiica pe care abia a cunoscut-o.

Demir și Uğur, asociatul lui, încearcă, pe de o parte, să scape de Öykü, iar pe de altă parte plănuiesc o lovitură (spargere). Ținta este Candan a cărei viață ascunde mari suferințe. Coincidențele aduc toți acești oameni la un loc , dar niciunul nu știe marele secret ascuns de Öykü.

Distribuția serialului: Buğra Gülsoy, Leyla Lydia Tuğutlu, Beren Gökyıldız, Serhat Teoman, Tugay Mercan, Sinem Ünsal și Suna Selen.

Serialul este o producție Med Yapım – Fatih Aksoy, regie Gökçen Usta, scenariu Banu Kiremitçi Bozkurt și Irmak Bahçeci, producător Suzan Sümeli.

 

Sursa: Ranini.TV

Reclame