Jurnalista Oya Doğan (Gazete Vatan )a stat de vorbă cu Suavi Doğan, Director General al Show TV, despre noua grilă de programe a postului.

Aflăm că serialul „Çukur/Groapa„ începe în 17 septembrie. Anunță că are un scenariu care sigur va ține publicul lipit de ecran!
În serile de marți, se vor difuza filme turcești.
Miercuri se va difuza  până în noiembrie, „ Güldür Güldür„.(o emisiune de umor)
Show TV a achiziționat de la Pana Film serialul „Nöbet 7/24/De pază 7/24„, o poveste de eroism cu Necati Şaşmaz producător. Se face castingul pentru actori.
Meleklerin Aşkı/Dragostea îngerilor„se va termina odată cu episodul 11.
Joia vine cu „Çarpışma/Coliziunea„, un serial cu scenariul lui Ali Aydın și cu Uluç Bayraktar regizor. Lui Kıvanç Tatlıtuğ i-a plăcut mult personajul și a acceptat rolul de comisar. Va juca și Alperen Duymaz. Continuă discuțiile cu Cansu Dere. În acest serial com vedea cât de ciudate pot fi coincidențele și că în viață ni se poate întâmpla orice. Este un serial de acțiune care se adresează tuturor sentimentelor umane. S-a scris profund despre toate personajele.„
Vineri începe „Gülperi”. „Vineri suntem în concurență cu „İstanbullu Gelin„. Au realizat un promo foarte frumos. M-am întristat și enervat un pic. (Râde). „İstanbullu Gelin„ este cu adevărat un serial frumos. Proiectul bun își găsește publicul. „Gülperi„ este un proiect foarte bun, regizat de Cem Karcı, cu Nurgül Yeşilçay și Timuçin Esen, producție Tims&B .
Sâmbăta va fi „Yeni gelin/Noua Mireasă„. Nu va lipsi comedia, dar se vor atinge și altfel de sentimente…
Duminica se va difuza „Keşke Hiç Büyümeseydik/De n-am fi crescut!„ care ne duce în anii ’80-’90.
Mai sunt două proiecte în lucru: primul, „Vurgun/Lovitura„, o producție Gold Film, cu Erkan Petekkaya în rolul principal, iar al doilea, o producție Tims&B, scenariu semnat de Şebnem Aksoy Açıkalın, „Barış„, despre o familie bogată a mafiei…