Chiar din partea protagoniştilor Aslı Enver şi Özcan Deniz!

AsliOzcan.jpg

Özcan Deniz și Aslı Enver, protagoniștii serialului care a cucerit milioane de telespectatori, “İstanbullu Gelin/Mireasa din Istanbul”, au oferit câteva indicii cu privire la noul sezon, povestea neașteptată și noile personaje.

ao1.jpg

Özcan Deniz subliniază că va fi un început dur de sezon:

o1.jpg

“Acest sezon va fi dificil pentru toți. Îi veți vedea pe Borani foarte departe de șabloanele în care v-ați obișnuit să-I vedeți. Faruk nu se va limita doar la a se strădui să țină familia la un loc, ci, pentru a putea continua din punctul despre care s-a spus că e sfârșitul, va trece prin multe greutăți și își va asuma multe responsabilități. Va fi nevoit să țină piept cu atitudini și comportamente cu care nu s-a confruntat niciodată.„

a1.jpg

Aslı Enver: “Süreyya va avea poate cel mai mare examen cu însăși fiica ei, Yaz. Toate aceste crize trăite, o afectează și o schimbă pe Süreyya. Iar noi, vom urmări schimbarea pas cu pas. Pe Süreyya, cea care împarte cu generozitate celor din jur iubirea din sufletul ei și se hrănește din asta, o va aștepta o decizie grea.

Pe Borani îi așteaptă zile grele!

arabii.jpg
Prin faptul că au picat în capcana lui Adem, Boranii nu au pierdut doar conacul, ci întreaga avere.

În lupta de a se ține strâns unii de alții și de a rămâne în picioare, drumul familiei se intersectează, după ani și ani, cu al unei mătușe pe care nu au văzut-o niciodată, Ülfet Kavaklı din Istanbul.

wow.png

Va întinde Ülfet Kavaklı, puternica femeie de afaceri, o mână de ajutor familiei sau va deschide vechile socoteli?
În timp ce Faruk încearcă orice cale pentru a găsi o ieșire din situație, Fikret se simte vinoovat de toate cele întâmplate.

Adem a luat cum a luat conacul, dar va fi obligat să plătească un preț neașteptat.

„İstanbullu Gelin/Mireasa din Istanbul„,cu povestea surprinzătoare a sezonului 3 și distribuția îmbogățită cu noi nume, din septembrie, la Star TV.

Sursa: startv.com.tr

 

 

Reclame