Site-ul noluyo.tv a publicat ieri un articol cu titlul „Elçin Sangu este dintre cei care te fac să controlezi Instagramul„.

Mi l-ați cerut, iată articolul complet:

În momentul de față, Elçin Sangu pregătește revederea cu publicul cu primul serial turcesc cu vampiri, ce se va difuza pe platforma digitală BluTV, Yaşamayanlar/Cei ce nu trăiesc’.

A cucerit inimile telespectatorilor, prin frumusețe și naturalețea cu care a jucat  rolul din serialul „Kiralık Aşk/Dragoste de închiriat„, este în permanență monitorizată de public și fiecare pas îi este urmărit cu meticulozitate, ea făcând parte din categoria vedetelor care folosesc regulat social media. Fanii îi urmăresc contul în fiecare zi, iar noi am compilat  pentru dumneavoastră. „

1- În legătură cu singura noastră curiozitate din această perioadă, Yaşamayanlar, ne-a venit un singur cadru!

e2.jpg

La acest cadru, oare ce a vrut să spună Elçin Sangu când a scris „Nu vă uitați că stăm așa„. Ce se va întâmpla în serial? Suntem curioși rău de tot!

2- Întrebări nebune în mintea mea!

2.jpg

Este poză de „Mi-am luat pipa, mi-am pus pălăria și interoghez.„ Fanii au fost cuceriți de poza asta. Îi stă foarte bine această atitudine lui Elçin Sangu.

3- Unde sunt vacanțele?

3.jpg

Dintre cele mai de interes fotografii sunt cele din vacanță. Când e vorba despre o persoană frumoasă, Elçin Sangu, se analizează în detaliu îmbrăcămintea, înfățișarea și cum a pozat.„

  1. Ah, Kiralık Aşk…

01.jpg

Sunt online fanii care, în perioada „Kiralık Aşk„, fanii nu așteptau o zi, ci controlau oră de oră contul lui Elçin Sangu? Ne e dor, într-adevăr, ne e foarte dor!

  1. Niște copilării

0001.jpg

Tot Kiralık Aşk, din nou Defne! De această dată, ipostaze dulci în care vrem să o vedem mereu pe Elçin Sangu!

  1. Și ea a fost copil cândva

00001.jpg

Pe noi ne-a cucerit așa cum este azi, dar a fost și Elçin Sangu copil. A fost foarte plăcut să vedem această postare pe Instagram.

  1. Ei, dragoste.

000001.jpg

Elçin Sangu și iubitul ei, Yunus Özdiken, sunt împreună de mult timp și nu ascund asta niciodată. Dar tot există persoane care așteaptă să le vadă fotografiile comune!

  1. Cei mai iubiți cățeluși

0000001.jpg

Pentru ea, timpul petrecut cu cățeii lor este foarte prețios. Fanii îi accesează contul și pentru a fi martori la aceste momente. Cum să nu-i iubești pe acești cățeluși?

  1. Iată, acel film!

EB.jpg

După Kiralık Aşk, fanii au numărat zilele până la Mutluluk Zamanı și au primit afișul. Doar fanii cei mai înfocați știu de câte ori pe zi au intrat pe contul lui Elçin Sangu pentru acest afiș!

  1. E altceva să fii vampir!

vampir.jpg

Încă un cadru de la Yaşayamayanlar. Și încă fotografiat de Kerem Bürsin! Cine știe pe cine vor mușca acei dinți, sângele cui va fi băut? Înnebunim de curiozitate!„.

PS. Titlul îmi aparține. De ce am spus că e un articol de PR deștept? Pentru că, în această perioadă, când se așteaptă lansarea noului serial, nu e nevoie de scindare în rândul fanilor. E un semnal că un actor își asumă fiecare proiect. Că un proiect nou, nu înseamnă renegarea altuia vechi, ci, dimpotrivă, păstrarea în vitrina cu realizări…Că apreciază munca de echipă.

PS. Spunând PR, nu m-am referit la angajatul sau colaboratorul direct al actriței. Generic, PR. Fiecare poate fi PR-ul oricui. Cu un gând, un articol, o faptă…

Publicitate