Actorul Burak Özçivit s-a întâlnit cu presa care a remarcat că nu este epuizat, desigur cu aluzie la știrea zilelor trecute potrivit căreia ar suferi de sindromul  burnout (sindromul arderii complete, suprasolicitare profesională sau oboseală cronică) și ar declina ofertele de proiecte.

„Despre asta nu e nimic de spus. Toată lumea spune câte ceva, iar noi ascultăm.„a mărturisit actorul.

Acesta a mai spus că au avut probleme mai serioase, referindu-se la starea sănătății tatălui lui Fahriye Evcen, dar că acum totul este bine.

Întrebat dacă l-a afectat faptul că ultimele proiecte nu au avut succesul așteptat, acesta a declarat: „Nu există așa ceva. Din punctul meu de vedere, eu sunt foarte mulțumit.„

Referitor la faptul că lipsește de pe micul ecran, Özçivit a spus că uneori e necesar să se mai și odihnească, dar se va întoarce cu un proiect frumos.

Nu a vrut să ofere detalii despre noul proiect și nici să răspundă la întrebarea dacă și-ar dori un altfel de rol față de cele cu care ne-a obișnuit.

Cu privire la vacanță, a răspuns că vacanța e posibilă oricând.

Despre kilogramele în plus, acesta a întrebat reporterii: „Voi credeți că m-am îngrășat?„, iar cameramanul l-a arătat din cap până-n picioare.

A mai spus că râde când apar astfel de știri și probabil sunt cauzate de faptul că ei nu prea sunt în văzul lumii.

Reclame