A grațiat deținuții din suflet


După moartea tatălui actorului Özcan Deniz, ziarele au scris că, după mulți ani, s-a împăcat cu artistul Mahsun Kırmızıgül.

A avut şi Özcan Deniz o postare pe Instagram:

„Mulțumesc domnului președinte Recep Tayyip Erdoğan, apoi tuturor prietenilor care au venit la înmormântare, tuturor celor care mi-au transmis mesaje de condoleanțe prin social media.

A fi tată și a arunca pământ peste tatăl tău! Am trăit laolaltă cele două sentimente puternice care maturizează un bărbat. Indiferent de vârstă, oricât de pregătit ești sau nu ești, în clipa când te confrunți cu nașterea și moartea, devin două fenomene care îți afectează incredibil întreaga viață. Mai ales dacă e vorba despre copilul născut și părintele mort. Se închid toate socotelile, grațiezi toți deținuții din sufletul tău. Vezi mai clar cu ce ar trebui să trăiești și cu ce nu. Acestea au fost trăirile mele. Dumnezeu să nu ne încerce pe niciunul dintre noi cu pierderea celor pe care îi iubim. Să ai țărâna ușoară și să te odihnești în rai. TATĂ, când va veni vremea, vom completa cele ce nu am apucat să le facem. Să ai un infinit în liniște…. .#sıddıkdeniz”

Am fost curioasă de ce s-au certat și am citit presa acelor vremuri.

Mă opresc doar la două chestiuni.

Fiul patronului fostei agenții de care cei doi aparțineau, a declarat, după moartea tatălui său, următoarele: „ Nu voia ca un altul, în afară de el, să strălucească la Prestij Müzik. După ce Özcan Deniz s-a întors din armată, deoarece îl invidia, nu a vrut să i se scoată album. A vrut să împiedice spunând că cel anterior a fost o pagubă și să nu-i mai scoatem un alt album. De fapt, nu a fost un album scos în pagubă. Tata, răposatul, a spus că va suporta el dacă va fi o pagubă. S-a scos albumul „Yalan mı/Este o minciună?„ și a fost o explozie extraordinară. Tata, cel care spunea că va suporta paguba, a împărțit mai apoi profitul cu asociații lui.„

bandicam 2018-07-26 13-17-53-628.jpg

A existat apoi o competiție între ei în producția de filme.

Prieteni fiind, Mahsun Kırmızıgül  nu a venit la lansarea unui film al lui Özcan Deniz sub pretextul că e plecat în străinătate, iar Özcan Deniz ar fi comentat în social media „OUT invidia, IN sinceritatea.„

După ce, despărțiți fiind, Fahriye Evcen şi Özcan Deniz au jucat în filmul „Evim sensin/Tu ești casa mea„, Mahsun Kırmızıgül i-ar fi propus lui Fahriye Evcen să joace într-un film al lui și să-l aibă partener pe Burak Özçivit. Sau a lansat zvonul în presă.

Presa vremii scria? „După adaptarea de către Özcan Deniz a producției coreene din 2004 „A Moment To Remember”, „Evim Sensin/Tu ești casa mea”,  Mahsun Kırmızıgül vine cu un proiect asemănător.

Kırmızıgül vrea să realizeze versiune autohtonă a producției coreene 2011 „Only You/Always” . Rolul principal i s-a propus celui care a strălucit în „Muhteşem Yüzyıl/Secolul Magnific”cu rolul „Malkoçoğlu”, Burak Özçivit. Pentru rolul principal feminin, Mahsun Kırmızıgül o are în vedere pe Fahriye Evcen, cea care a jucat în „Evim Sensin”cu Özcan Deniz. Filmul este despre un fost jucător de box cu viața dezordonată și o femeie nevăzătoare.„

După aceea, tot el a spus că declară embargo lui Fahriye Evcen și actorilor de la agenția cu care ea este sub contract. Fahriye Evcen a reacționat la cele scrise în presă spunând: „„Domnul Mahsun s-a enervat foarte tare, s-a entuziasmat. Nu știu nici măcar cum se numește proiectul. Dar să semnez? Înțeleg embargo-ul față de mine, dar cel față de colegii mei? Am râs mult când am citit știrea. Ar fi spus că nu-i va da rol în niciun film. Dar să vedem, eu vreau să joc? Dar, dacă insistă atât de mult, mă mai gândesc.„

Acestea se întâmplau tocmai când Fahriye Evcen se pregătea să înceapă filmările la serialul „Çalıkuşu”împreună cu  Burak Özçivit.

bandicam 2018-07-26 13-18-39-433

bandicam 2018-07-26 13-19-05-595

bandicam 2018-07-26 13-17-00-698.jpg

http://www.medyaradar.com/fahriye-evcene-yakisikli-partner-haberi-102275

http://www.milliyet.com.tr/-bakalim-oynamak-isteyecek-miyim-/magazin/detay/1737162/default.htm

https://www.ahaber.com.tr/magazin/2016/02/16/hilmi-topaloglunun-oglundan-mahsun-kirmizigul-hakkinda-sok-suclamalar

Cred că motivul principal este piedicile pe care Mahsun Kırmızıgül i le-a tot pus și despre care probabil a auzit și de la fiul patronului.

Fahriye Evcen nu putea fi un motiv deoarece erau despărțiți de ceva timp.

Nu am vrut să sap în trecut, ci doar să vă arăt un deținut grațiat din sufletul lui Özcan Deniz: Mahsun Kırmızıgül.

4 comentarii

  1. OMG! How different Fahriye Evcen was before ALL his surgeries! Totally unrecognizable And Fahriye still dares to say that She is completely natural. Do not believe!

    Apreciază

  2. Mulțumesc pentru articol…nu mi se pare deloc interesant că Ozcan multumește presedintelui…dar acum aflu că Fahriye a jucat foarte bine cu Ozcan, după ce s-au despărțit …o actriță foarte bună. Știam că Evim Sensin a fost făcut în 2012, dar mereu am crezut că înainte ca Fahriye să se despartă de Ozcan.

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.