Cine este actrița a cărei revenire o doriți cel mai mult?

Site-ul gecce.com.tr lansează un nou sondaj de opinie cu scopul de a afla actrița a cărei revenire este dorită cel mai mult.

Sunt propuse 15 nume pentru vot.

„Cine este actrița care nu a avut rol într-un serial în sezonul trecut și a cărei revenire o doriți cel mai mult?„ este întrebarea.

 

bandicam 2018-07-20 11-26-30-404.jpg

Se poate vota aici (după introducerea codului de siguranță pe care îl veți vedea în dreptunghi:

https://www.gecce.com.tr/anket/gectigimiz-sezon-dizilerde-rol-almayan-ve-bir-an-once-ekrana-donsun-dediginiz-kadin-oyuncu-kim

Categorii:ACTORI TURCI

14 răspunsuri

 1. Е.А.да се появи най-после с проект.Стига почивка и криеница!

  Apreciază

 2. La ce clasament vă referiți? Dacă la cel imdb, ultima oară Kıvanç Tatlıtuğ era pe locul al 2-lea între actorii turci. După Tuba Büyüküstün. Kıvanç a fost mereu între primii 3 actori turci. Dacă vă referiți la clasamentul de aici, acesta este un simplu sondaj de opinie. Probabil, când și când, unii vor să ia pulsul pieței și o fac prin intermediul publicațiilor și site-urilor.

  Apreciază

 3. Uite ca nu este asa rigidă,falsa,antitalent cum este criticată de unii.voturile arată altceva.chiar isi merita locul.

  Apreciază

 4. Apropos de clasamentele mondiale depinde cine le face si cu ce scop. Ma mir cum de un actor ca Kivanc care are si date fizice si dramatice excelente nu a patruns in clasamentul mentionat si in general niciun actor barbat, desi consider ca in aceasta ultima categorie se regasesc mai multe talente decat la femei(ma refer la turci evident). Prin urmare au primat criteriile estetice sau de alta natura (apartenenta la vreo grupare ???)care au condus la urcarea in clasament a rigidei fahryie.

  Apreciază

 5. Neslihan Atagul, foarte expresiva, tanara, cu o frumusete moderna, plina de farmec si cu mult talent, care in plus este cultivat si prin studii de teatru. Tuba B, mai ales pentru calitatile fizice remarcabile, talentata, desi cu unele manierisme si gesturi stereotipe, pe care nu si le-a estompat printr-o pregatire adecvata in arta dramatica. Performanta ei depinde mult si de partenerul care o secondeaza. Asi ramane filmul de referinta pentru ea din toate punctele de vedere.Desi Engin A a fost un partener foarte compatibil in Kara para ask,cu care a realizat unele episoade excelente, per ansamblu nu am agreat in mod deosebit acest cuplu artistic, si asta pentru ca nu-mi place Engin. Ca actor este foarte expresiv, nuantat, dar fizic are ceva care imi repugna. Tuba a facut un rol mai complex in Cesur ve Guzel alaturi de Kivanc, de fapt si genul filmului (dramatic) a avantajat-o.

  Apreciază

 6. Neslihan Atagul, o actrita tanara si foarte talentata! Chiar daca nu este o frumusete clasica , perfecta, pri ceeace transmite, prin felul ei de a fi foarte natural, nu se poate sa nu o indragesti!

  Apreciază

 7. Am votat Beren Saat deși îmi plac și Tuba și Neslihan. Pe Beren am văzut-o în mai multe filme, in roluri diferite, pare a fi mai dedicată carierei sale de actriță.
  Ceea ce mă nedumerește este poziția lui Fahryie … am văzut-o foarte bine plasată și într-un clasament mondial (între primii 10000 de actori). Nu putem pune pe seama lui Burak această poziție onorabilă pentru că el este mult mai departe, practic inexistent in clasamentul respectiv.
  Așa că mă întreb: ce roluri a jucat care să-i aducă atâta notorietate?

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.