bandicam 2018-07-15 12-56-04-068.jpg

  • Întoarsă pe micul ecran odată cu serialul „Darısı başımıza”, İlay Erkök vrea să dea viață oricărui rol care o dezvoltă.
  • Frumoasa actriță are o relație de dragoste cu Keremcem și mărturisește: „Ne inspirăm reciproc. Suntem, așa cum ne dorim întotdeauna, într-o armonie.„

İlay Erkök a acordat un interviu pentru Suplimentul de Duminică al ziarului Vatan.

Publicat sub titlul „Efectul motivațional al dragostei crește cu fiecare zi, interviul cuprinde declarații despre viața profesională și cea privată.

Întrebată „Când a început aventura în actorie?, aceasta a răspuns că în școala primară li s-a cerut să memoreze o tiradă, iar ea a interpretat „a fi, sau a nu fi, aceasta e întrebarea” din HAMLET. Nu înțelegea sensul tiradei, dar aplauzele pe care le-a primit i-au provocat un sentiment aparte.

A spus că, din punct de vedere profesional, pasul în actorie l-a făcut după ce a absolvit Universitatea din Istanbul/Conservatorul de Stat/secția Teatru și a urmat cursuri de teatru la Academia Regală din Scoția.

În perioada cât a lipsit de pe micul ecran, actrița a jucat în două filme de cinema. Restul timpului l-a petrecut pentru odihnă, pilates, sport, dezvoltare personală.

În alegerea unui proiect, scenariul este cel mai important. Dacă îi stârnește emoții, analizează cât de influent este rolul ce i se propune. Nu preferă un personaj asemănător cu cel interpretat curând pentru că vrea să descopere mereu „un alt eu„.

În timp ce se pregătea pentru voleiul profesionist, era interesată și de teatru. A participat la concursuri pentu filme de scurt metraj și de publicitate, a obținut premii, s-a gânsit cum s-ar putea exprima mai bine, sport sau actorie, apoi a ales actoria.

i1i2

Întrebată cum de are atât de mulți urmăritori pe Instagram, İlay Erkök a răspuns:

„ Când ești tu, urmăritorii te văd la fel de naturali cum sunt ei. Cred că nu exită un zid între noi. Tot ce fac cu mine și cei din jurul meu vorbește despre noi. Ceva foarte real. Sunt așa cum sunt. Ei o știu și pe İlay în pijama și fără machiaj, o știu și pe cea care iese la cină. Așa cum ei mă iubesc din toate punctele de vedere, așa și eu îi iubesc cu toate comentariile lor. „
Pentru a depăși momentele stresante de la filmări, se refugiază în rebus și cartea de poezii, îi sună pe cei dragi sau stă de vorbă cu colegii.

bandicam 2018-07-15 12-56-19-294.jpg

În serial dă viață rolului Nur. Este o fată cultă, educată, frumoasă a unei familii înstărite. Există o diferență socială între familia ei și a rudelor. Aroganța ei o face să pară, când și când, celor din jur, mai crudă și încrezută. Nu permite nimănui să vorbească urât despre familia și rudele ei. Chiar dacă are tot ce trebuie, veriga ei slabă este verișoara Öykü. Ar vrea să fie naturală ca ea și să se bucure de lucruri mici. Nu s-a îndrăgostit niciodată, dar poate cuceri pe cine vrea ea. Așa era până l-a cunocut pe Ozan. Ambiția și dragostea fac din Nur un personaj de nerecunoscut.
Despre relația cu KEREMCEM, aceasta a spus următoarele:
Dragostea mă hrănește
Influența dragostei în motivația mea este foarte mare. Noi ne inspirăm reciproc.  Suntem mereu, așa cum ne dorim, în armonie. Se spune că „Dragostea hrănește întotdeauna.„. Este ceea ce trăim noi. Continuă să crească aceleași sentimente care sunt baza unei relații îndelungate.

 

Reclame