Tablou de familie

Publicat de

Actrița Hatice Şendil Sağyaşar şi Burak Sağyaşar (producător/scenarist) sunt în vacanță împreună cu fiul lor Can, iar actrița a postat pe Instagram o foarte frumoasă fotografie de familie.

View this post on Instagram

Family Portrait👪 #purekiss💕

A post shared by Hatice Şendil Sağyaşar (@haticesendil) on

Can s-a născut în ziua de 16 mai 2017.

can.jpg

Hatice Şendil Sağyaşar şi Burak Sağyaşar sunt căsătoriți de trei ani.

hb1.jpg

bandicam 2018-07-11 16-24-37-471.jpg

Reclame

11 comentarii

 1. Eu sunt răspunzătoare de ceea ce scriu, nu de ceea ce comentează cititorii. S-a întâmplat și în trecut să blochez câteva persoane și au apărut sub o altă și altă formă, alt ID etc. Și apoi, tot eu am fost de vină că îngrădesc libertatea de exprimare. Prefer să dedic timpul liber scrierii unor articole noi. Mulțumesc pentru înțelegere. O zi bună.

  Apreciază

 2. Evident, nimini nu poate fi de acord cu limbajul si modul de scriere si adresare al Domnicai! Dar doar adminul o poate scoate de aici, eventual. Nu putem sa ii facem noi educatie, asa gandeste si se exprima ea! Eu, insa, ma refeream la atitudinea ta fata de cele care isi exprimau o parere despre Fahryie, ca actrita si a filmelor in care a jucat. Nu ca nevasta, nu ca om.

  Apreciază

 3. Pai Gabriela, si in comentariile cu care tu nu erai de acord, la Fahryie, tot despre gusturi era vorba. si tot despre comentarii. Asta-i viata, nu toti vad la fel, nici frumusetea serialelor, nici a actorilor 🙂

  Apreciat de 1 persoană

 4. Ce ipostaze?
  O familie in vacanta! O familie frumoasa.
  Ce ii place doamnei,nu ma priveste, comentariile ei sunt revoltatoare si nu e prima data. Aici nu e vorba despre gusturi ci despre echilibru emotional si educatie.
  Multumim pentru imagini. O asteptam cat mai curand cu proiect

  Apreciază

 5. Domnica, aceste pareri anormale, nu le expune public. Ai probleme serioase!

  Hatice e atat de finuta si are o familie superba!

  Apreciază

Comentariile nu închise.