Ayça Ayşin Turan, actrița care va interpreta rolul Leyla, unul dintre rolurile principale ale serialului The Protector, primul serial turcesc original ce va fi difuzat pe Netflix,  a acordat un interviu revistei InStyle Turcia din luna iulie. 

ayca1.jpg

Ne poți vorbi despre personajul căruia îi dai viață în The Protector?
Din păcate, nu știm nici măcar când se va difuza serialul. Suntem cu toții foarte emoționați. Aceeași emoție o am și eu, chiar mai mare. Mă pregătesc să vin în fața publicului cu Leyla. Nu vreau să detaliez pentru a nu strica surpriza. Te rog să mă înțelegi. 

Ce fel de experiență este pentru tine? 

Lucrez cu o echipă foarte frumoasă un proiect absolut diferit. Este un personaj din care nu am mai avut și asta îmi dă emoții mari. O emoție aparte că noi facem parte din primul proiect original al țării noastre pe Netflix. Simt că sunt parte din ceva grandios.

bandicam 2018-07-07 16-49-07-208.jpg
Cum te-ai pregătit pentru acest rol? A fost nevoie de instruire specială?

Perioada de pregătire nu a fost prea lungă. De fapt, ar fi corect dacă aș spune că m-am trezit deodată la filmări. Am avut foarte puțin timp la dispoziție și l-am folosit pentru a lucra personajul. Am fot nevoită să muncesc imediat după filmările proiectului anterior (serialul Meryem), de aceea am avut foarte puțin timp la dispoziție. 

bandicam 2018-07-07 17-43-05-409.jpg

bandicam 2018-07-07 17-29-31-463.jpg

Foto : Instagram (Ayça Ayşin Turan, Hazar Ergüçlü, Çağatay Ulusoy înainte de a începe filmările)