7,5 milioane pagubă


Contractul de imagine pe care Burak Özçivit îl are cu STAR TV expiră în luna ianuarie a anului viitor.

El a primit din partea postului de televiziune suma de 300.000 dolari și este unul dintre actorii plătiți cel mai bine.

Deși are contract cu Star TV pentru un serial de 80 episoade, deoarece nu i s-a găsit proiect potrivit, actorul a făcut o pauză de un sezon.

Rămâne de văzut ce cale va urma Burak Özçivit având în vedere intenția televiziunilor de a reduce costurile.

Se zvoneşte că actorul poartă discuții pentru proiecte viitoare cu Mehmet Bozdağ,  producătorul Diriliş Ertuğrul.

Burak Özçivit ar fi avut o pagubă de  7,5 milioane lire turcești din ultimele două filme ale sale.

Medyatava scrie că, stresat de situație, actorul ar fi început să mănânce mai mult, surprinzându-și fanii cu apariția din Slovenia: păr, barbă, burtă.

Își revine el!

 

Reclame

4 gânduri despre &8222;7,5 milioane pagubă&8221;

 1. Señora Guler. Bajo el tema , ”’ În Slovenia, azi a fost despre Burak Özçivit”’ , comente en su momento mis impresiones sobre la presentacion de Burak Ozcivit en Eslovenia. La traigo de nuevo, porque me parece que se reflejan un poco en este nuevo articulo de hoy dia.

  ”SORAYA
  30/05/2018 la 2:21 AM
  Viendo los videos que nos presentas, noto que la actitud personal y, en especial , el aspecto fisico de Burak Ozcivit en sus presentaciones en Eslovenia se ven muy deslucidas. No es el Burak de siempre, espontaneo, alegre, amable y receptivo con las personas que van verlo. Se le ve fingido y, hasta forzado al acercarse a sus fans. Definitivamente el matrimonio lo ha cambiado bastante. El debe pensar que por sus presentaciones le estan pagando una suma de Euros bastante alta (que en estos momentos le ayudaran a recuperarse de las grandes perdidas que le dejo su pelicula °Can Feda°).
  Los Patrocinadores de los Centros Comerciales estan teniendo unos costos muy grandes en publicidad y en motivar a las personas para que vayan a disfrutar de la presencia de Burak y, El deberia corresponder al cariño de la gente con otra actitud y amabilidad”

  Apreciază

 2. Mulțumim pentru traducerea articolului. Nu știam ce sumă a primit de la Star Tv…dar bănuiam că a pierdut mai mult de 7,5 mil lire, adică vreo 1,4 milioane de euro, pentru că am urmărit Box Office -ul turcesc. Tot urmărind datele din același Box Office am văzut că a câștigat mult mai mult, decât a pierdut acum, cu Așk Sana Benzer și Kardeșim Benim 1…producția este o afacere…pierzi, câștigi, negustor te numești…asta este! Dar alături de Fahriye și de familie va depăși și această pagubă! Își revine el…CĂ BINE AȚI SPUS, Doamnă Güler !

  Apreciat de 1 persoană

 3. Cu singuranta „jumatatea” lui o sa-l afunde de tot. Oricum a inceput sa cada…..daca nu-si pune „mintea la contributie” sa faca asa un „inventar” al vietii lui din ultimul an…..cred ca o sa auzim din ce in ce mai putin despre Burak. Lui ii trebuie un fil de dragoste, dar cu o actrita buna, talentata…..nicidecum Fahryie.

  Apreciază

 4. IL ajuta la redresare jumatatea lui perfecta personajul care a jucat inpegabil in serialul mediatizat in vizita din Slovenia vinzatoarea de inghetata

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.